seX Factor: Аманда Сaйфрид

2
Добави коментар
angelov22
angelov22

Добре дошли в новата ни рубрика seX Factor. Провокирана от популярното риалити, което разтресе и България, поредицата от материали е посветена на стотиците и хилядите яки мацки по Света, които притежават истински seX Factor.

SeX Factor е това качество, което ни кара непрестанно във всеки един момент да точим лиги по всяка дама, която притежава тази характеристика. Факторът включва, но не се ограничава до: невероятни гърди, невероятен задник, невероятно лице (и гърди), невероятни очи (и гърди) и всяка комбинация от вече изброените.

За да измерим seX Factor-а използваме чисто мъжката си психика на крайни ценители на женското тяло и женската красота. В процеса на търсене и намиране на този seX Factor ние си задаваме въпроси, свързани най-вече със сексуалността на дадена мацка и с измеренията на нейната лудост (всички мацки са луди).

Пълна оценка и стотици „да“ получават само дамите, които успеят да ни накарат да си глътнем граматиката, синтаксиса и речника наведнъж, които ни карат да настръхнем навсякъде и най-вече на едно по-конкретно място и, които, както вече споменах, карат долната ни челюст да виси в безтегловност докато ние слюнкоотделяме активно.

Кои сме ние? Ние сме DIV-ото жури, което е съставено от председател и единствен, за момента, официален член – мен и произволен брои офисни кибици, чието занимание през по-голямата част от времето е да плакнат очи със снимки и клипове на яки мацки, и да издават нечленоразделни звуци (тип мучене) в признак на одобрение, възторг и сексуална възбуденост.

Първата ни мишена е супер горещата Аманда Сайфрид, която направо ни размаза с ролята си в „Дилъри на време“, където за мое най-голямо съжаление прелестите ѝ бяха вулгарно опипвани от онзи стъпкан червей Джъстин Тимбърлейк (мразя те Джъстин!). Основната причина да сме толкова… заинтригувани от личността на Аманда е нейното пълно преобразяване от плашливо селско девойче („Червената шапчица“, „С дъх на канела“) в дива екшън мръсница („Клоуи“, „Дилъри на време“).

Аманда печели моята лична възхита и заради смелото решение да отхвърли рязко клишето на вълнистите руси коси и да го замени с далеч по-ефектното остро червено (въпреки че е само перука). Мляс, мляс! Надушвам seX Factor.

Нека прибегнем и към качествената проверка, която ще ни даде отговор на въпроса притежава ли Аманда Сайфрид seX Factor или не:

Alexandra filmsИзползва ли играчки, за да вдигне адреналина?

– Снимката!

Струва ли си да умреш за една нощ в леглото ѝ?

– До момента това се е случвало единствено на Джони Съмънс, който като Чип в „Страстите на Дженифър“ бива изяден от самата Дженифър, след като е правил нещо като секс с героинята на Аманда Сайфрид, но не се знае до колко цялото преживяване си е струвало.

Има ли бащински комплекс, т.е. изпитва ли диво секс влечение към пропаднали чичковци, които ѝ напомят за тате, който, разбира се, не я обича?

– Съдейки по мръсотиите, които натвори на Лиъм Нийсън като Клоуи в едноименния филм сме по-скоро за „да“.

Има ли влечение към окултното (разюзданите сатанински ритуали направо взривяват въображението ни)?

– По-скоро окултното има влечение към апетитното ѝ дупе, особено в „Страстите на Дженифър“, но сме готови и тук да ѝ дадем „да“.

Носи ли обувки с неприлично висок ток, които с радост бихме използвали, за да се чешем неудържимо зад ушите?

– Отново снимката и останалите кадри в галерията. Явно малката Аманда се притеснява от скромните си 157 сантиметра. Джобно гадже, дето се вика, точно за нашия джоб (не като финансов капацитет, а като размери, разбира се).

– Доброто момиче или мръсницата?

– И двете! Тук мис Сайфрид ни размазва с факта, че може да бъде както послушната и хрисима девойка, която с цялата си невинност ни кара да я омърсим, така ѝ невъздържаната груба и непреклонна нимфоманка, която ще ни изцеди до последна капка… пот.

Резултатът:

Изглежда конкретната мацка притежава истински seX Factor – същият този, който ни накара да сменим няколко потънали в лиги клавиатури докато съберем и подредим нейните жестоки снимки в галерията. Насладете се!