Тайните за красиво тяло на Роузи Хънтингтън » ПОТАЙНОСТИ

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Роузи Хънтингтън – Уайтли е един от най-нашумелите топмодели. Нейната неутразима красота и стройно тяло будят възхищението на мъже и жени. Но каква е цената на външия й вид? Красивата фигура може да е дар от Бога, но за нея също трябва да се полагат усилия, при това ежедневни. Научете как Роузи извайва формите си…

Тренировките са станали част от всекидневните задължения на красавицата. Тя споделя, че спортува усилено. Личният й треньор я напътства как да прави джогинг максимално ефективно.

„Повечето хора си мислят, че телата ни са природна даденост. За съжаление изобщо не е така! Да оставаме стройни и здрави изисква сериозна работа. Аз лично спортувам много и пазя диета”, разказва в интервю за JOY Хънтингтън.

Моделът споделя, че се стреми да се храни здравословно. Тя обяснява, че винаги пазарува плодовете и зеленчуците от пазара, където където всички продукти са натурални, а не от супермаркетите. Въпреки това тя си позволява понякога сладко и въглехидрати.

Заради всички свои ангажименти, Роузи е категорична, че добрият сън и почивка са от съществено значение, за да събира сили, затова никога не ги пренебрегва.

Вижте кадри от немското издание на Vogue за месец ноември, за което Роузи захвърли дрехите и демонстрира перфектната си фигура:

Автор: Делица Цонева