Мандаринена диета – 2 седмици, 7 кг

1
Добави коментар
Moetospisanie
Moetospisanie

Мандарините са най-популярните плодове в навечерието на новогодишните празници. Този период от годината е характерен с това, че има по-малко слънце, което мандарините в известна степен компенсират. Оранжевият цвят на този плод предизвиква усещане за радост и душевен подем.

Искате да ядете мандарини всеки ден и да слабеете от това? Тогава започнете мандаринената диета. При нея можете да ядете до 5 мандарини на ден и да свалите 5-7 кг за 2 седмици!

Като за начало трябва да отхвърлите всички противопоказания. А те са: алергия към цитрусови плодове, язва, гастрит, болен черен дроб или бъбреци, кожни заболявания, като екземи и дерматити, псориазис.

Мандаринената диета продължава 2 седмици, в рамките на които можете всеки ден да ядете по 6 яйчени белтъка и 5 мандарини. Тези плодове напълно засищат организма със захар и витамин С, създават добро настроение и са нискокалорични.

Моментът с витамин С е много важен, тъй като именно той се грижи за организма ни през студените месеци. Той също така дарява с добро настроение.

Ефективност на мандаринената диета: широко известен е фактът, че мандарините имат свойството да разтварят мазнините и да засилват обменните процеси. Мандариновият сок е целебен и е прилаган още по времето на китайските императори. Те са вярвали, че напитката от мандарини удължава младостта и зарежда с жизнена енергия.

Да се злоупотребява с мандарини обаче не е необходимо. Следвайте диетата само 2 седмици, за да не навредите на организма си.

Снимка: sxc.hu