Насладете се на Топ 5 на най-сексите женски дупета!

4
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Кой притежава най-добрия задник на света? Разберете това от нашият Топ 5!…

В днешната класация ще ви покажем топ 5 на най-сексапилните задници сред известните и не чак толкова модели и звезди.

Почти всяка една дама от списъка ни поне веднъж е снимала задните си прелести било то в някой филм, реклама или някаква друга кампания.

Докато Джей Ло застрахова дупето си за $ 27 млн. и прословутата задница на Ким Кардашиян бива честно обсъждана дали е дело на някой способен пластичен хирург или просто роделителското тяло си е свършило идеално работата, нашите момичета, които ще ви преставим сега са жени, чиято знаменитост идва само и единствено от славните им дупета. Тъжно, но ще се наложи да дисквалифицираме ангелчетата на Victoria’sSecret.

Кой притежава най-добрия задник на света? Разберете това от нашият Топ 5!

5. Kari Byron

Нейното дупе е било моделирано, за да се създаде 3Dмодел, който да послужи за предаването „Ловци на митове“ по канал Дискавъри. Тя грабна вниманието на феновете си с първата й еротична фотосесия за списание FHM.

 4. Absolutely Amber

Амбър е дупето на „хип-хопа“! Тя представила своите умения във видео клипове на Eminem. Lloyd, Twistaи TonyYayo.  Абсолютната сила на Амбър е в начина по който умее да разклаща дупето си и което удовоствие бива предоставяно за зяпане от нея в личния й сайт.

3. Anita Hart

Нуждаете се задник-каскадьор? Анита е подготвена!  Тя бива смятана за едно от най-добрите дупета в сферата на киното, като оставя зад себе си тези на Памела Андерсън, Лиз Хърли и дори бившия модел Синди Крауфорд. Една от най-известните кампании в която Анита взима участие бива наречена “Slendertone”, осъществена през 2001г., когато нейното дупе бива в центъра на всеки втори разговор, който можеш да чуеш, тъй като огромни плакати с него се били появили из града.

2.  CoCo

Дупето, в което се говори, че са поставяни импланти, КоКо – известна още като Никол Остин и съпруга на рапъра Ice-T, е използвала, за да се издигне в очите на момчетата около нея. Нейната голяма слава дошла след фотосесията й за списание “Smooth” , която буквално откачи ченетата на мъжката част и стана основен обект на обсъждания сред нея. С толкова много шум около дупето на КоКо, тя решила са създаде собствен сайт, подобно на други модели, в който да продава снимки, DVD-та, плакати и всичко друго,  върху което може да се изтипоса перфектният й задник!

1. Vida Guerra

Веднъж зърнали дупето на модела на бельо в сесията й за FHMпрез 2002г., малко вероятно е да успеете да откъснете поглед от него! Малко след това Вида беше наградена с приз за „Най-добро дупе“ и бе класирана в списанието сред Топ 100 на най-секси жени. Мацката започнала да задоволява глада на публиката като често се появявала с видео клипове на рапърите Nelly, KanyeWestи няколко други.  По-късно Вида се вдъхновила от идеята да произвежда собствени календари по бански и DVD-та, които да продава чрез интернет страницата си. През 2005г. Личният й телефон бил хакнат и тонове голи, домашни снимки изтекли в интернет пространството. Сигурни сме, че никой от вас няма да има нищо против да им се наслади…

hotarena.net

14/11/2011