Търсят Мимето зад граница, обещават хепиенд до седмица

2
Добави коментар
kopcheto
kopcheto

 

Изчезналото Миме  вече се издирва и зад граница. Итерпол е по следите на 18-годишната състезателка по таекуондо, която е в неизвестност от 7 ноември, съобщи шефът на пернишката полиция комисар Валентин Димитров. Мирослава Николова се търси и по Шенгенската информационна система. Засега няма информация момичето да е напускало страната, но се работи и по тази версия, казаха от областната дирекция на МВР.

Комисар Димитров проговори по случая след 8 дни пълно мълчание. Липсата на адекватна информация подлуди Перник със страховити слухове, достойни за холивудски трилър. Заговори се за искана рекордна сума от половин милиони, както и за жестоко изнасилване.  Полицейският шеф обаче потвърди информацията от окръжна прокуратура, че засега няма данни за отвличане. Както “Стандарт” писа още миналата седмица, държавното обвинение отрече похители да са се свързвали със семейството и да са искали откуп. Засега единствената неопровергана възможност е момичето да е избягало.

Разпитваме по списък всички, с които е поддържала връзка Мирослава. Работим по информация от нейните родители и приятели. До седмица се надявам случаят да приключи с хепиенд, обеща комисарят.

Същевременно цялата агитка на “Миньор” се вдигна в подкрепа на семейството. Феновете, в чиито редици на мачове често е била и спортистката, изпратиха писмо до полицията, в което изразяват надеждата си, че ще си свърши работата и ще върне Мима жива и здрава.