Надин Хайдар – кисела като лимон и сладка като мед

32
Добави коментар
temi
temi

Надин Хайдар е сред най-успешните модели на „Визаж модел груп“. Българо-абхазката й хубост оставя трайно впечатление от пръв поглед. Как се става успешен модел, какви са тайните за красота и модните предпочитания на Надин Хайдар?

Надин Хайдар е родена на 04.07.1988 г. Майка й е българка, а баща й е роден в Дамаск, Сирия, но е чистокръвен абхазец. Откритие на модна агенция „Визаж модел груп“.  Снимала се е за Cosmopolitan, Grazia, Maxim и т.н. Заедно с Виктория Джумпарова е сред финалистките на конкурса Pacha Models Awards, организиран от френския моден канал FTV и провел се на остров Ибиса, Испания. Участва и на „Playmate Of The Year 2010″Надин Хайдар е висока 1,80 м, мерките й са 85-60-89, тежи 54 кг.Как се става успешен модел, какви са тайните за красота и модните предпочитания на Надин Хайдар?

В каква семейна среда си израснала и повлия ли тя на решението ти да се занимаваш с мода? Надин Хайдар: Не веднъж съм споменавала в интервюта, че не съм искала да се занимвам с мода. Стана съвсем случайно. Приятелка ме помоли да я придружа до модна агенция и го направих…взеха, че харесаха мен. Изкарах задължителния курс и така започна всичко. Не се бях замисляла досега кое е повлияло на това да се занимавам с мода Благодарна съм на семейството си, че винаги са до мен, каквото и да реша. Да се занимаваш с мода не е така лесно, както изглежда..трябват здрави нерви.

Какъв е стилът ти на обличане? Надин Хайдар: Нямам определен стил, обичам да съм различна! Според това, което имам и къде отивам, правя избора си, какво да облека в момента преди излизането. В ежедневието си препочитам рокли,спортно-елегантни.

Кои са любимите ти модни марки и дизайнери? Надин Хайдар: Харесват ми български дизайнерски дрехи, които не срещаш на всеки втори по улицата.

Страдаш ли от шопинг мания или й се наслаждаваш? Надин Хайдар: Страдам, да!

Каква козметика използваш? Надин Хайдар: Козметиката за мен е проблем, всеки ден нося вкъщи различни  кремчета, червилца, почистващи и тонизиращи лосиони….харесвам  Bobbi Brown и M.A.C.

Кой е любимият ти парфюм? Надин Хайдар: D&G – L’Imperatrice.

Как релаксираш? Надин Хайдар: Нямам строго определен начин, по който си почивам. Често съм на път, което наистина ме уморява. Toгава слагам слушалките си на iPod-а и буквално мога да обиколя света.

Спазваш ли диети? Кои храни присъстват най-често в менюто ти? Надин Хайдар: Никога до сега не съм спазвала,от скоро опитвам да се храня разделно, но не ми се получава.

А кои са най-големите ти хранителни изкушения? Надин Хайдар: Обичам до лудост сладко – желираните бонбони и шоколадовите суфлета. Спортуваш ли нещо? Как поддържаш фигурата си? Надин Хайдар: Благодарение на гена на родителите ми, особено на майка ми, не ми се налага да правя нещо за фигурата си. Няколко пъти съм посещавала фитнес до сега.

Какъв характер се крие зад красивата ти външност? Надин Хайдар: Кисела като лимон и сладка като мед. Не се карам, гледам да не общувам с хора, които не харесвам. Дразня се на лицемерите, които ме заобикалят, стремя се да не бъда такава.

Обвързана ли си в момента? Надин Хайдар: Не. Много бих искала да си почина, връзките ме напрягат.   Коя е последната книга, която прочете? Надин Хайдар: Последната книга, която прочетох?… Последната книга, която харесвам и прочетох за втори пъти отново след 10 години е „Цар плъх’“ на Джеймс Клавел.

Какво е отношението ти към платената любов? Надин Хайдар: Отношение нямам. Докато има кой да дава, ще има и кой да получава… тук и двете страни дават. Да се бориш с нея  е все едно да се бориш с вятъра! Мисля, че всеки от нас има право да избира своя начин на живот.

Страх ли те е от старостта? Надин Хайдар: Не! Кръговратът на природата…и да ме е страх, към кого бих могла да се обърна да спре времето за мен?!

Как си представяш живота си след 30 години? Надин Хайдар: Не бих могла да си представя утрешния ден, камо ли след 30 години?!

Коригирала ли си нещо по тялото си? Би ли прибегнала до пластична хирургия? Надин Хайдар: Не, нямам корекции.  Занапред не знам, времето ще покаже. Агресивна ли си към нахалните мъже? Надин Хайдар: Никога с никого, не съм агресивна!

Какво е отношението ти към благотворителността и какви благотворителни каузи би подкрепила? Надин Хайдар: Бих подкрепила регламентирана благотворителност, реална…ако има такава.        

        Снимки: 1 и 4. Ивайло Станев; 2 и 3. Антимос Георгиадис;

16.11.2011/Интервю на Биляна Божилова