Как да откриете подходящият за вас iPod?

4
Добави коментар
ioio55
ioio55

iPod-ите са най-добрите MP3 плейъри предлагани днес. Всеки се нуждае от един за своята музика и видео. Но как да разберем кой iPod е най-добрият за нас? Само отговорете на няколко въпроси и ще разберете!

Инструкции:
1.Колко пари можете да изхарчите за iPod? Най-евтиният вариант е iPod Shuffle, но можете само да слушате разбъркано музиката си и не можете да избирате отделни песни. Ако можете да похарчите поне 300лв. може да имате нещо доста добро!

2. Колко музика имате? Ако имате само няколко албума може би iPod Nano с 8 GB е добра идея. Въпреки това, ако вашият твърд диск е препълнен с музика, големият 120 GB-ов iPod classic би бил по-добра инвестиция.

3. За какво ще го използвате? Само за музика? Тогава останете верен на iPod Nano- с 8 GB или 16 GB памет. Ако го искате, за да съхранявате филми или телевизионни предавания, вземете си класическия iPod с 120 GB. Или искате да имате достъп до интернет и електронна поща? В такъв случай изберете iPod Touch. 8 GB за музика и възможността за достъп до интернет чрез вградено Wi-Fi устройство.

Необходими неща:
Музика
Филми/ Телевизионни предавания
Снимки
70лв.+