Как да се научим на Кабуки театър

3
Добави коментар
ioio55
ioio55

Обувки
Боти
Ботуши
Чанти

 
Категория: Изкуство
     Добавил: НонаКак да се научим на Кабуки театърКабуки е традиционна форма на японски театър, който продължава да се радва на популярност. Кабуки театърът обединява елементи като танц, музика, мимика и песен. Това е много стилизиран тип театър, с тежък грим, ярки костюми и преувеличени движения. За да изучите Кабуки трябва да намерите добрия източници на информация.Инструкции: 1. Проучете историята на Кабуки театъра. Историята е ключова част от Кабуки, и затова се нуждаете от подготовка за него преди да можете действително да го разберете. Вие можете да намерите историята на Кабуки онлайн в Интернет сайтове като BookRags.
2. Посетете Кабуки театрална постановка, за да решете дали това стилизирано изкуство ви допада. Театралните трупи на Кабуки пътешестват по целия свят. Ако е възможно, говорете с актьорите след представлението за това дали ще провеждат обучение докато са в града.
3. Регистрирайте се в тренировъчни програми в Япония. Тъй като това е Японски театрален стил, най-много ресурси има в Япония. Учейки в Япония, вие получавате предимството на столетията опит на театъра Кабуки. Университета Уаседа в Токио предлага програма за Традиционен Японски театър с обучение на Кабуки чрез неговия Институт за Изследване на Театъра .
4. Открийте обучение по Кабуки в собственият ви град или страна. Такива програми се намират трудно, но преимуществото е че няма да ви се налага да пътувате в чужбина или да говорите на чужд език.

 Видяна: 1988 |  
 Коментари:2

Валев      December 11, 2008, 1:09 pmТакова чудо не бях и чувал