Сънифлор в град Варна

10
Добави коментар
galina70
galina70

Добре дошли в слънчевия цветен свят на онлайн магазин

 Сънифлор променя света около вас, превръща празника ви в неповторимо вълшебство.

Насладете се на купона, оставете работата на нас !

– Доставка на цветя, букети и подаръци на адрес посочен от вас; – Предлагаме различни флорални решения за дома и офиса; – Аранжираме витрини, зали за тържества, църкви, ресторанти; – Изненадайте любимата с букет с цветя или поръчайте кошница с лакомства, приятно вино… – За бъдещата булка подбираме подходящи цветя, един ден от живота ви  завинаги във вашите албуми.

Сънифлор е магазин или по скоро ателие за аранжиране на цветя в прекрасни стилнибукети.

Сънифлор е ателие или арт работилница за опаковане на подаръци.

 Сънифлор е арт работилница или студио, където мечтите на всяка булка се претворяват в реалност, чрез нейният букет… това е фантастично !

 Сънифлор е творчески уникален експеримент в областта на флористиката с идеи вдъхновени от природата.

Цветята, без тяхното очарование  животът на съвременния човек е немислим. По традиция при раждане на дете на майката се поднася букет. Цветя придружават човека и в последния му път. Но между тези два момента, затварящи кръга на живота, цветята изпълват с настроение ежедневието ни и ознаменуват тържествени случаи. Едно малко букетче на бюрото създава настроение за целия ден. Подходяща аранжировка от цветя в офиса ви, би придало одухотвореност на строгата елегантност на деловия дизайн. За да са живи  цветята са необходими  обич и разбиране на техния език, и тяхното символично значение.

Доставка на цветя, кошници, изработка на букети за вашите празници, булченски букети и аранжировки от нашият каталог или по ваша идея. Доставката на избраните от вас цветя се извършва в рамките на работният ден, като за уточнение на часа на доставка на букета може да се обадите на тел. 0897958918 Цената на доставката избраният от вас букет и подаръците към него в рамките на град Варна е безплатна. Минимален срок на доставка на букети за град Варна 4 часа от потвърдената поръчка. Цената на доставка за страната е 8 лв, а срокът за доставянето е 24 часа от приемането на поръчката.