Акрилни вани за малката баня

2
Добави коментар
Aquamedia
Aquamedia

Акрилни вани за малката баня

Акрилните вани са в пъти по-предпочитани в сравнение с моделите от чугун, порцелан и дори сравнително новият акрилен камък. Акрилните вани са устойчиви на корозия и химикали, лесно се поддържат, материалът не губи първоначалния си блясък. Акрилът позволява постигането на красив дизайн и разнообразие от форми и размери и всички това на оптимална цена.

И ако в класа на луксозните ценови модели все още акрилът има сериозна конкуренция от страна на акрилния камък, то той е безспорен лидер в категорията на маломерните размери, които единствено могат комфортно да се разположат в баните на типовите апртаменти.

Малката вана също може да е с дизайнерска визия, показват от RAVAK. Чешката компания – производител на санитарно оборудване, която вече повече от 20 години произвежда акрилни вани за всеки вкус, предлага и сериозно разнообразие от функционални маломерни модели. Има варианти с най-разнообразни форми – от класически правоъгълни, овални и интересни асиметрични вани, които са изключително пестеливи на място без това да е в щета на вътрешния обем на коритото.

Голямо предимство на ваните RAVAK е  богатото разнобразие от аксесоари, с което могат по избор да се окомплектоват моделите. Параваните от стъкло или плексиглас пазят банята суха, помощните ръкохватки правят използването по-сигурно и удобно, комфортна възглавница придава на коритото ергономичност.

Представяме ви някои от най-популярните вани RAVAK, които се предлагат и в маломерни размери.

Вана ROSA

Размери 160х105
150х105
140х105

Допълнителни аксесоари
Параван за вана
Декоративен панел
Възглавница
Ръкохватка
Хидромасаж

Най-малкият вариант на вана ROSA (140х105)    според вътрешния си обем отговаря на класическата правоъгълна вана с размери 170х80см.
Средният вариант (150х105) отговаря на правоъгълна вана с размери 180х85.
Най-големият вариант (160х105) според вътрешния си обем съответства на правоъгълна вана с размери 190х90см.

Вана ROSA се предлага в богат избор от аксесоари. Възглавницата и ръкохватките могат да са в цвят – бяло, зелено и сиво, като ръкохватката се предлага и в хром – гланц или мат.
Коритото може да се вгради в пода или да е с облицовъчни панели.

Към ваната се предлагат няколко вида паравани и хидромасажни системи.

Вана ROSA е изключително икономична на място. Размерът 105х140 позволява монтарж и в най-малката вана. Благодарение на асиметричната си форма с нея може да се обзаведе баня по-малка и от два квадратни метра.

Вана Avocado

Размери 160х70
150х70

обем 175/158л
тегло 21/18 кг
избор на цветове

Аксесоари
Декоративни панели

Вана Avocado е най-малката и удобна вана на света.
Това, че ваната е малка, не значи, че е стандартна. Вана Avocado
е с дизайн от студио Storz и е с великолепна визия. Лицевият панел придава на ваната изящност и стил. Предлага се в ляв и десен модел и в два размера.

Вана Vanda
Размери 160х70
150х70
тегло 20/18 кг
обем 180/165л
избор на цветове

Аксесоари
Паравани
Декоративен панел
Възглавница
Универсална ръкохватка

Вана Lilia

Размери 120х70
Обем 134л
Тегло 14 кг
Избор на цветове

Аксесоари

Паравани
Универсална ръкохватка

Разгледайте още модели вани в онлайн-магазина Banispa.com

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

 

 

Още информация от тази категория