Албена Михова ревнува Тома, подозира го в изневяра

1
Добави коментар
Wabi-Sabi
Wabi-Sabi

Актрисата Албена Михова не изпуска нито за секунда младия си приятел Тома, пишат жълтите вестници. Тя го държи за ръка и го придружава навсякъде. Според тези издания актрисата е луднала от ревност към Тома и постоянно го подозира в изневяра. Дори отменяла работните си ангажименти, за да пътува с него извън София. Причината е, че страдала, че е по-възрастна от него. Потърсихме Албена, за да каже каква е истината.

Лъжа е. Това са поредните съчинения на жълтата преса. Не го ревнувам. Това каза Албена Михова по повод писанията в жълтите медии, че следи приятеля си Тома навсякъде.

По думите й няма как да отмени работните си ангажименти, защото те са свързани и с други хора. „И двамата работим различни неща, няма как да се придружаваме навсякъде.“

Иначе често се случва тя и Тома да пеят заедно по участия. След като двамата пяха в дует в шоуто „Великолепната шесторка“ почти навсякъде ги искат заедно.

Двамата обмислят предложения за ангажименти около Нова година.

Между работата и любовта тя отделя време за сина си Мартин. “Той е в една преходна възраст. Но го стягам”, разказва Михова. (24часа)

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти