Най-евтиният силиконов бюст на света

2
Добави коментар
merunka
merunka

Как ви звучат 8,83 лева за изцяло нови гърди? Подобна новина определено би накарала д-р Енчев и приятели да треперят стабилно. За тяхно щастие обаче това е единичен случай, който е направил една мацка от Великобритания много, много щастлива и много, много привлекателна.

На нас определено ни стана доста горещо, когато видяхме снимката на даровитата Даниел Шиън, която е извадила зверски късмет и е успяла да спечели онлайн търг за „цялостна пластична промяна“ с оферта от 3,90 британски лири или 6,04 долара, или 8,83 лева.

Късметлийката е ударила джакпота в онлайн аукциона millibid.co.uk, който в момента не съществува, което за нас е съвсем разбираемо при положение, че за своите 3,90 паунда Даниел е получила ваучер за пластична операция на стойност 5000 британски лири.

В крайна сметка, благодарение на този търг, симпатичната брюнетка „носи“ своя, иначе доста приличен бюст, който съвсем естествено се побира в сутиен 85C, в специализирана клиника в Норич, където колегите на д-р Енчев с магическия скалпел оборудват Даниел с два размера по-големи гърди. Така след процедурата пищната британка става много пищната британка, която гордо носи своите… „пъпеши“ в сутиен с размер 85Е (бива, бива пищно ама тя се е пооляла).

За наше най-голямо съжаление, шансът историята на Даниел Шиън да се повтори е веднъж на милион, ако не и по-малък, особено след затварянето на millibid.co.uk. Ние в редакцията на Div.bg обаче отправяме апел към всички онлайн аукциони – дайте на момичетата шанс, последвайте примера на millibid. С всеки нов бюст продаден за шест долара правите поне десет мъже много по-щастливи от факта, че са живи.

P.S. Колегите от get.bg да не се скатават!

Източник: Daily Mail