Отопление

4
Добави коментар
marty1234
marty1234

Предлагаме изграждане на отопление и отоплителни инсталации, монтаж на електрически, газови, котли на твърдо или течно гориво, монтаж и свързване на колекторни кутии, монтаж на разширителени съдове и циркулационни помпи, изграждане на щрангове и разводки до радиаторите с стоманени, полиетиленови, полипропиленови или медни тръби, монтаж на радиатори, лири и бойлери със серпентина. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта за отопление с актуални цени за материали и труд. Безплатна доставка на радиатори, лири и други необходими материали за парно и отопление в района на София. Осигуряваме 5 години пълна гаранция на материалите и монтажа извършени от нас.

Монтаж на радиатори

Монтаж на камини

Доставка на радиатори

Монтаж на терновентили

Продажба на радиатори

Монтаж на пелетни котли

Демонтаж на радиатори

Монтаж на обезвъздушители

Затапване на радиатори

Изграждане на локално парно

Смяна на радиатори

Свързване радиатори на кръст

Преместване на радиатори

Монтаж на електрически котли

Изчисляване на радиатори

Монтаж на радиаторини кранове

Добавяне глидери на радиатори

Ремонт на отоплителни инсталации

Ремонт и Поддръжка на абонатни станции и щрангове

Предлагаме ремонт и поддръжка на абонатни станции и щрангове, монтаж и смяна на разширителни съдове, циркулационни помпи, кранове, автоматични пълначки, тръби, манометри, термометри, предпазни вентили, обезвъздушители и всичко за отопление.

Частични ремонти

Предлагаме монтаж, демонтаж, преместване и затапване на радиатори и лири, монтаж на кранове, термовентили и обезвъздушители, кръстосано свързване на радиатори и лири за отопление.

Електрически нагреватели

Предлагаме електрически нагреватели за отопление, подходящи за чугунени, алуминиеви радиатори и лири. Мощността на нагревателя се избира съобразно мощността на радиатора, която зависи от модела на радиатора, неговите размери и броя на ребрата. Поддържаме в наличност нагреватели от 100 до 2400 W. Предлагаме безплатен оглед и представяне на оферта с актуални цени за нагреватели и монтаж. Безплатна доставка на нагреватели в района на София. Осигуряваме Гаранционен срок – два отоплителни сезона, както и следгаранционно обслужване.

Аварийни ремонти

Разполагаме с екип за аварийни ремонти на отопление на разположение 24 часа без почивен ден. Пристигане до 60 мин. в района на София. Безплатна доставка на  необходими материали в района на София. Осигуряваме 5 години пълна гаранция на материалите и монтажа извършени от нас.

Цени за Услуги Отопление и Парно

отопление