Палави маймуни съблякоха роклята на студентка

5
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Въпреки нейните опити да отблъсне нахалитетите, една от маймуните успяла да дръпне роклята на момичето, като извади на показ голите й гърди…

На младата студентка  Чармаян Чен е се наложило малко се поизчерви по време на посещението й в Свещената маймунска гора, намираща се в Бали.

Миналият месец, когато 22-годишният модел решила да се отдаде на почивка на тропическия, индонезийски остров, където се натъкнала на два макака, които явно доста си паднали по девойката.

Маймуните забелязали зрънце царевица, което попаднало в деколтето на Чармаян и решили, че трябва незабавно да го извадят от там…

Въпреки нейните опити да отблъсне нахалитетите, една от маймуните успяла да дръпне роклята на момичето, като извади на показ голите й гърди, които тя умело успяла да прикрие с ръце.

Това, което е трябвало да бъде една забавна екскурзия се превърнало в случка, която изстреляла г-ца Чен на върха в интернет пространството.

Снимките от куриозния момент достигнали до топ заглавията по вестниците в родния й град Тайван, както и до телевизионни предавания, които дори я поканили на участие, за да разкаже за него.

Съвет от нас – момичета, стягайте сутиените и внимавайте с роклите, когато посещавате зоологическата градина! 🙂

hotarena.net