Фалшива отрова против хлебарки в София!

2
Добави коментар
fen1x
fen1x

Фалшив препарат Регент за хлебарки в София!

Преди известно време ви дадохме няколко съвета как да унищожите сами хлебарките в дома си. Преди години използването на отровата за хлебарки „Регент”, беше възможна но тогава препаратът не беше забранен съз закон от продажба. В статията за препаратите против хлебарки ви предупредихме, че препаратът е много ефикасен, но силно токсичен и ако не следвате точно инструкциите на опаковката и превишите дозировката, има опасност за вашето здраве.

Сигурни сме, че все пак голяма част от вас са решили да го изпробват. Това е и причината да ви предупредим, че в София се продава фалшив препарат против хлебарки „Регент”.

Проучването на екипа ни установи, че „Регент” е забранен за внос в Европейския съюз. BASF все още го произвеждат, но в София или в други градове ще можете да го намерите само, ако някой приятел ви го донесе от чужбина. Сигурно е, че към ноември 2011 година тази отрова против хлебарки, с всичките й ефективни съставки, е рядкост за страната ни.

Как да разпознаем флашивия „Регент” от действащия?

Борбата с хлебарките в София е безмилостна. Знаем, че използвате всички възможни отрови и препарати преди да се обърнете към ДДД фирма. Внимавайте! Четете внимателно етикетите и проверявайте цените!

Препаратът против хлебарки „Регент”, който ще намерите в момента на Женски пазар, е в опаковка точно копие на оригиналната, но все едно принтирана на домашният ви принтер. Пише, че производител е BASF. Ще ви го продадат за 10 лв. Не го купувайте! Тази цена е твърде висока. Оригиналната отрова против хлебарки „Регент” никога не е превишавала 5 лв.!

Мястото на продажба  също е много важно. Не купувайте от сергии. Ако намерите „Регент” в агроаптека, добре, но това няма да стане, тъй като на тях не им се плащат петцифрени глоби за продажба на незаконни препарати. Ако навсякъде ви кажат, че няма и не се внася в страната, как мислите, че ще се появи на сергията?

Какво пише на опаковката на истинската отрова против хлебарки „Регент”?

Всъщност това, което трябва да прочетете е съдържанието, напечатано на опаковката. Дизайнът и другите текстове нямат значение.

Причината за ефективността на този препарат против хлебарки е само една – фипронилът. Това е активно действащото вещество, което унищожава вредителите. Това е и веществото, заради което вносът на „Регент” в ЕС е забранен. Ако отровата, която купите от Женски пазар в София или от което и да било друго място в страната, съдържа тази съставка, а не само пише, че я съдържа -значи всичко е наред. В противен случай просто ще сте хвърлили пари на вятъра.

Четете внимателно, действайте разумно и ако искате да спестите пари най-добре е да се обадите на ДДД фирма. Припомнете си какви са ползите от това.

Подобни статии: