Отслабнала ли е Кристен Стюарт за „Здрач: Зазоряване част 1“?

41
Добави коментар
temi
temi

Отслабнала ли е Кристен Стюарт за „Здрач: Зазоряване част 1“? Въпросът, който вълнува всички верни почитатели на вампирската сага. Трябвало ли е Кристен Стюарт да отслабне наистина, за да влезе в роля?

Ако сте сред верните фенове на вампирската сага „Здрач“, със сигурност вече сте гледали  най-новия филм от поредицата – „Здрач: Зазоряване част 1“. Няма как да не ви е направило впечатление колко слаба става Бела, докато е бременна с детето на Едуард. Само кино ефект или се е наложило в действителност Кристен Стюарт да свали килограми, за да влезе в роля?

Разбира се, изпитото лице и дълбоките сенки под очите се постигат с добър грим, но дали пък не се е наложило и да стане малко по-кльощава специално за филма?

„Дигитално. Напълно. Нямах никакво време да отслабвам.“, категорична е Кристен Стюарт. „Всички сцени се снимаха толкова бързо. За един ден трябваше да бъда вампир, човек, бременна жена, да се омъжа. Всичко беше заснето напълно непоследователно.“, допълва звездата.

Това прави реалното отслабване практически невъзможно. „Трябваше да спрем продукцията за няколко месеца, за да отслабна и да напълнея отново, а това нямаше как да се случи. Казах им: Момчета вие трябва да си свършите добре работата, защото иначе няма как да направим тази част.“., разказва Кристен Стюарт. „В началото се притеснявах да не изглежда смешно и очевидно, но тези момчета наистина са невероятни!“., продължава с откровенията младата звезда.

Според нас няма основания да се притеснява. Сцените са доста реалистични. Добрата новина е, че Кристен Стюарт е все така готино маце с перфектна фигура, която е резултат от добър ген и фитнес упражнения.  

02.12.2011/Биляна Божилова