За големите гърди и Cadillac-а

5
Добави коментар
angelov22
angelov22

Cadillac CTS-V Coupe се задвижва от 6.2-литров, V8 двигател, който е способен да изкара от себе си 556 кончета и майсторски да ги впрегне само за 4 секунди, за да достигне скорост от 100 км/ч. Освен това тази машина е една от най-добрите гледки по пътищата на САЩ.

Колата настрана, искаме да насочите вниманието си към мацката, която доста лъстиво се е настанила в мястото до шофьора. Реакциите на пищната красавица са повече от красноречиви за това на какво е способен CTS-V и операторът, който е заснел видеото е уловил нейните… емоции по най-добрия възможен начин.

Cadillac

Ние в редакцията на Div.bg пък останахме зашеметени от формите, както емоционални, така и физически, които демонстрира девойчето, и колкото и големи егоисти да сме, решихме да ги споделим с вас. Определено вярваме, че ще ни подкрепите в идеята, че всеки Cadillac CTS-V Coupe трябва да върви с една такава мацка като екстра, не за друго, ами от съображения за сигурност – два допълнителни еърбези и то с подобни размери, определено ще ни накарат да се почувстваме много по-добре зад волана на колицата.

Все пак, преди да решите дали сте „за“ или „против“ нашата идея, вижте как тази даровита дама се опитва да сдържа въодушевлението си, докато майсторът зад волана ѝ показва способностите на CTS-V: