Българско бельо

3
Добави коментар
online-belio
online-belio

Макар да изглежда лесна задача, изборът на бельо зависи от много фактори и неща, с които трябва да се съобразите, особено що се отнася до покупката на дамско бельо.

Съобразете се с работното си място

На първо място трябва да прецените дали бельото, което сте си харесали е подходящо за вас, докато сте на работа. По-голяма част от деня вие прекарвате на работното си място и едва ли искате да имате неприятни ситуации, породени от неудобното бельо. Затова на първо място стои комфортът, особено ако се налага да седите пред компютъра, или зад бюро за по-дълго време.

При изборът на дамско бельо в такава ситуация, е най-добре да изберете памучно дамско бельо. То не дразни кожата, изключително приятно е като материя и е много леко, като почти не усещате, че го носите.

Що се отнася до мъжкото бельо, там важи същата максима – комфорт. Докато сте на работа не е нужно да носите секси бельо, а нещо, което няма да ви притеснява. Така че преценете кой е вашият размер и изберете боксери или слипове, които няма да ви притискат излишно и да ви създават дискомфорт.

Изборът на бельо, зависи от избора на връхните дрехи

Това важи особено за дамите, тъй като особено летните дрехи се правят от платове, които прозират леко, но понякога и повече от необходимото. В такъв случай, бельото, което избирате, трябва да е съобразено с това облекло, за да не изглежда фрапиращо или грозно.

Заредете се добре

Всяка уважаваща себе си жена знае, че личната хигиена е много важна. Затова и при дамите се налага бельото да се сменя минимум веднъж на ден. Не е нужно да се харчат маса пари за луксозно бельо, при условие, че българското дамско памучно бельо е на чудесни цени и е много качествено. Също така, за да се избегне излишното захабяване на бельото, то трябва да се сменя поне два пъти в годината. По-добре да имате повече чифта бельо, закупени на нормални цени, които ще ви свършат доста по-добра работа, отколкото малко на брой, макар и луксозни.

Ако мъжете не са наясно с тази максима, е време да се замислят и да обръщат внимание и на тази не толкова известна част на облеклото. Макар това вече да не е такава тема табу, и мъжете се интересуват все повече от начина по който изглеждат, и от начина по който се обличат, а в някои случаи дори повече от самите жени.

Все пак не забравяйте за нещо секси

Разбира се, че не бива да забравяме и този аспект. След работно време, ние минаваме на друга вълна и особено, ако имаме планирана среща с любим човек, е желателно да имаме предварителна подготовка. Мъжете обичат да видят жената със секси бельо, което нямат търпение да свалят.

И все пак, дали едно бельо е секси, е чисто субективно понятия, тъй като различните хора имат своя собствена представа. Дамската аудитория не може да не е гледала забавният филм „Дневникът на Бриджит Джоунс”, в който бельото на главната героиня нямаше нищо общо с дантелки и връзчици, и все пак имаше своето невероятно очарование.