Само за Жени | Списание за жената: Анна Курникова чака дете от Енрике Иглесиас

1
Добави коментар
tovidebne
tovidebne

Анна Курникова и Енрике Иглесиас прекараха романтичен уикенд на яхта. И ако вече сме свикнали с горещите целувка между тях, това закръглено коремче на Анна(на снимката) стана повод за нови слухове за интересната позицията на красавицата. Анна Курникова е готова да стане майка

През осемте години на връзката си с Енрике Иглесиас (Enrique Iglesias), Анна Курникова бе нарочена няколко пъти, че е бременна. През 2009 г. медиите разтръбиха, че руската тенисистка ще роди след няколко месеца, но се оказа, че причината за клюките е свободната рокля на Курникова. Въпреки това, този път на яхтата, Анна е с бикини и е доста трудно да не забележите променящата се форма на коремчето. Нещо повече, наскоро обяви, че напуска риалити шоуто The Biggest Loser, където съветва хора, които искат да отслабнат, въпреки че получи тази работа през пролетта на 2011 г.

Въпреки това, не по-назад от бременността от 30-годишната бивша тенисистка се очаква и да се омъжи. На една от речите си Енрике Иглесиас призна, че той счита себе си за наполовина руснак, защото жена му и баба му са рускини. Думите на популярния певец предизвика изненада, тъй като Енрике и Анна никога не са казали, че са женени. Освен това Иглесиас винаги е казвал, че не е готов да се сбогува с ергенския живот.

Между другото, слуховете за бременност се поновиха с нови сили и в Бъкингамския дворец. Кейт Мидълтън (Kate Middleton), отказвайки фъстъчено масло веднъж е веднага бе наречена за бъдещата майка.