Финалните развръзки във „Фермер търси жена“

59
Добави коментар
tvtv.bg
tvtv.bg

Как приключва любовната приказка на петимата фермери, които през лятото се впуснаха в търсене на своята половинка и поеха по пътя на най-романтичното приключение? Отговорът на този въпрос ще разберем този четвъртък, когато ще бъде излъчен последният епизод от първия сезон на Фермер търси жена. Освен финалните развръзки и откровения, ще разберем и какъв е окончателният избор на последните двама фермери – Димитър и Стефан.

В с. Расово гранде фамилията на Стефан за последен път ще седне на една маса с двете кандидат-невести и ще даде ценни напътствия на най-младия участник. Макар и доста противоречиви – от „решението си е твое” до „нито ти, нито те са за женене”, съветите на Стефчовата рода в никакъв случай няма да бъдат пренебрегнати. Във фермата на Стефан бяха най-тежките изпитания – ставане рано сутрин, риене на тор, чистене на кравите… Сега обаче той ще признае, че с тези трудни задачи е имал за цел единствено да покаже на момичетата какво представлява животът на село. В ефира на Нова ТВ ергенът ще сподели, че не търси работник, а жена, която е готова да го подкрепя и да живее неговия начин на живот. Готови ли за това обаче манекенката Лъчезара и бъдещата журналистка Поли?

Драматичен ще бъде и изборът на Димитър, в чиято ферма и двете кандидатки  – Ива и Илиана, не крият, че са влюбени в него. На финала той ще държи в ръцете си кутия, подарена му от Ива със заръката да я отвори само ако тя е неговата бъдеща половинка. Ще я отвори ли обаче, или ще й я върне обратно, ще видим този четвъртък.

В последния епизод на „Фермер търси жена” екипът на предаването ще разкрие и какво се е случило с останалите двойки. Останала ли е любовта в сърцето на петимата фермери и след края на предаването, как е приключила любовната приказка между тях и избраниците им, кои от тях са устояли на времето и кои от тях са приключили веднага след края на романтичното риалити?

Гледайте „Фермер търси жена” – този четвъртък, 08 декември, от 20.00 ч. по Нова ТВ.