Бизнес Пожелания

3
Добави коментар
silence
silence

Бизнес Пожелания

Бизнес Пожелания или някои ги наричат Фирмени Поздравления
Бизнес пожелания за Коледа и Нова година

Наред с всички пожелания около Коледа и Нова година, с всички нови надежди за новата година и наред с всички обещания за новата година, се надявам, че тя също ще ви донесе и много повече възможности и нека Бог закриля Вас и Вашите семейства.

*****
На целия колектив на (име на фирма)
желаем новата година да донесе …
щастие, успехи и просперитет за всички Вас…
и много повече възможности за бъдещи идеи и предложения
за общата ни работа заедно през следващата година

*****
Честита Коледа и Щастлива Нова 2016 година!
Нека тя положи едно красиво начало на благоприятни бизнес промени и успешни начинания и нека всеки ден от настъпващата година да бъде плодороден и успешен в работата и щастлив в личния живот. На целия екип на фирма …. Успех!

*****
Заедно с обещания за радост, благоденствие, надежда и нека новата година донесе повече възможности. Пожелавам ви щастие и успехи във всяко начинание през новата година.

*****
През новата година от доволни клиенти да не се отървеш и с лекота да завладееш изключително много нови бизнес хоризонти!

*****
През новата година, на целия екип желаем много здраве, успехи във всичко, което захванете и размах голям в бизнес делата ви. Бъдете все така лъчезарни, целеустремени и разбира се от ентусиазъм да не се отървете през новата година!
Честита Коледа и Щастлива Нова 2016 година!
От екипът на (името на фирмата/екип)
*****
За добър бизнес партньор на теб честа се пада и титлата да вземеш…
Бизнесмен на 2016 година

******

Скъпи Приятели,
Пожелаваме ви 2016 година да бъде изпълнена с много успехи и творчески устрем, които ви носят удовлетворение и ви водят напред. Нека новите идеи, печеливши начинания и просперитетът бъдат ваши неизменни спътници и ви окрилят да постигнете целите си и да давате най-доброто от себе си. Бъдете здрави, креативни и нека усмивките не слизат от лицата ви! Дерзайте и не спирайте да мечтаете!
Весела Коледа и Честита Нова Година!
От екипът на (името на фирмата)

Бизнес пожелания за Роден ден

Когато изгрева изгрее на твоя ден рожден, той ще донесе нови надежди, нови усмивки и по-големи бизнес възможности през идната 1 година!

*****
Желания за щастие, благоденствие и продължителен успех,
с подкрепата на нашето страхотно сътрудничество и за много години напред.
Честит рожден ден.

*****
Чести юбилей на целия екип на най прекрасната фирма в света на красотата,
Пожелавам ви много щастие и дълголетие

Бизнес пожелания за Имен ден

Бизнес името Ви днес си има празник, и нека то ви донесе здраве в изобилие, препълнени банкови сметки и невиждани успехи

*****
Георги… нека свети Георги победоносец да те пази ти си бизнесмен от висша класа не забравя това, но преди всичко  помни че от семейството няма по важно на света

Вижте още:
Пожелания за Вяра Надежда Любов

Оригинални и забавни бизнес пожелания за картички по повод бизнес рожден и имен ден, бизнес поздрави за коледа и нова година, може би търсите поздравления за бизнесмен или бизнесмени т.е бизнес партньори и пожелания за фирми

Благодарим Ви, че споделихте Pojelaniq-bg.Net със своите приятели 🙂

Категория: Пожелания