Лек за душата, ума и тялото

109
Добави коментар

Лек за душата, ума и тялото

  Как можем да преобразим изцяло ума, душата и тялото си? Какъв е начинът да имаме оптимално здраве и жизненост за себе си и за другите около нас? Д-р Джъ Ган Ша ни помага да постигнем всичко това чрез няколко техники за отлично здраве в своята книга „Медицина на душата, ума и тялото” (ИК „Изток-Запад”).

В нея авторът излага новаторска лечебна система, която включва три основни подхода (наречени от него „мисии в живота”). В първата д-р Ша учи на изцеляване и дава сили на хората да лекуват както себе си, така и околните. Неговото послание по темата гласи:

Аз имам силата да излекувам себе си.
Ти имаш силата да излекуваш себе си.
Заедно имаме силата да излекуваме света.

Втората мисия на автора в конкретното издание е своеобразно духовно пътешествие, свързано с душевната мъдрост и просветлението. Целта на д-р Ша е да помогне на другите да стигнат до края на своето духовно пътешествие, което се изразява в постигане на душевно просветление и по-добра позиция в духовния свят. Третият подход (мисия) е постигането на всемирно служене, което включва всемирна любов, опрощение и покой, всемирно изцеление, блаженство и хармония, както и всемирно просветление.

За написването на тази книга авторът се ръководи както от западната, така и от традиционната китайска медицина. Основно място в „Медицина за душата, ума и тялото” заема т.нар. джънън медицина (джънън означава „интелигентността и възможностите на ума и душата”). Описаното в книгата показва, че любовта и опрощението са златните ключета към душевното лечение. От тази основа той представя практически инструменти за лечение и преобразяване на душата, ума и тялото.

Четивото включва лесни и силно ефективни техники и лежащите в основата им теории за изучаване и практикуване. Сред тях са лечебни методи за над 100 заболявания, от обичайната настинка през болките в гърба до сърдечни болести и диабет. Можете да се информирате също и за някои програми за отслабване, оздравяване от рак, емоционално балансиране и поддържане на добро здраве.

Повече информация можете да прочетете тук.

Коментари