Трейлър на музикалния бъркоч с Том Круз “Време за рок”

2
Добави коментар
stoyan83
stoyan83

Вярно, че “Време за рок” е филмова адаптация на бродуейски мюзикъл, което означава сериозно преиграване, вокализирани диалози и много хитове от време оно. Въпреки големия наивинитет, който трябва да приложите при гледането на такива киноинтерпретации, комбинацията често сработва. Такъв беше случаят с “Mamma Mia!”. Там обаче музиката бе достатъчно захаросана, че да пасне на преувеличената театрална интрига „Кой от тримата е моят баща”.

В “Време за рок” положението е доста по-различно. Натрапчивата игра на актьорите се сблъсква челно с електрическите китари и смехотворни вокални изпълнения а ла „Училищен мюзикъл”. В целия този миш-маш е набъркан и Том Круз – като рок звезда. Видеото го представя чак на финала, и въпреки това впечатленията от играта му са доста контрастни. Ту е сериозен изпълнител на сцената, ту раздава автографи по гърдите на фенките си все едно е Бен Стилър…

Клипът в HD

Помнете ми думата, този филм ще даде нов смисъл на метафората „манджа с грозде”. Няма абсолютно никакъв шанс този бъркоч да става за гледане. Колко е зле положението се вижда дори от монтажа на трейлъра. Нито една реплика не е оставена цяла – без да бъде препокрита със странични кадри. Нивото на преиграване доближава българските стандарти. А монтажистите са дали всичко от себе си, за да го прикрият. Да, но как се крие слон в стая?

Режисьор на „Време за рок” е Адам Шакман („Лак за коса”), а в ролите ще видим още Джулиан Хъф, Малин Акерман, Пол Джиамати и Алек Болдуин.

Премиера в България: 01.06.2012 (Rock of Ages, Александра филмс / Warner Bros. Pictures)

Препоръчахте ли Филмче.нет във Facebook? Благодаря 🙂