Лимон унищожава ракови клетки

72
Добави коментар
Vankata1
Vankata1

Публикувано на 21. Jan, 2011 от екип на Здраве и Красота в Рак, Храни

Лимон унищожава ракови клетки, твърдят онколози.

Учени от института по здравеопазването в Балтимор, в американския щат Мериленд твърдят, че лимонът унищожава ракови клетки и е десет хиляди пъти по-силен от химиотерапията, съобщи агенция БГНЕС.

Сокът от лимон действа благоприятно за предотвратяването на рака. Той е с приятен аромат и не създава сериозни последствия, както химиотерапията.

Лимонът може да се консумира като плод, да се пие сокът му или да се комбинира с различни питиета и коктейли. Най-голям ефект лимонът има върху кисти и над 12 вида рак, сред които тумори на гърдата, дебелото черво, простатата, панкреаса, белите дробове.

За лимонът се твърди също, че притежава антибактериални свойства с широк спектър срещу бактериални инфекции, паразити. Лимонът успешно регулира високото кръвно налягане, успокоява нервите и действа антидепресивно.

Антиканцерогенните свойства на лимона били установени в резултат на 20-годишна работа в лаборатория на производител на лекарства. Там били доказани неговите лечебни ефекти при лечението на 12 вида рак като рак на дебелото черво, рак на гърдата, рак простатата, рак на белия дроб и рак на панкреаса.

Снимка: sxc.hu

Етикети: здраве, клетки, лимон, онкология, плод, превенция, рак, рак на белия дроб, рак на гърдата, рак на дебелото черво, рак на панкреаса, рак простатата, сок, цитрус