PHILIPS извънгаранционен телевизионен сервиз

1
Добави коментар
Mihailll
Mihailll

Добре дошли в MGC – Извън гаранционен сервиз за PHILIPS

 

!!! ИЗКУПУВАМЕ СТАРИ И РАЗВАЛЕНИ ЛАПТОПИ, КОМПЮТРИ, LCD ТЕЛЕВИЗОРИ И

МОНИТОРИ !!!

 

Когато изникне проблем с вашия PHILIPS телевизор независимо дали е LCD, PLASMA, LED или класически, ние MGC телевизионен сервиз ще отстраним проблема бързо и ефективно.

Всичко това може да стане даже без да излизате от вас понеже ние предлагаме напълно безплатна услуга, да дойдем и да вземем вашия PHILIPS телевизор направо от посочен от вас адрес.

 

Транспорт от/до адрес на клиента

 

Тази услуга е напълно безплатна за наши клиенти намиращи се в София и региона. След като се свържете с нас чрез е-майл, телефоните ни за контакти или скайп (контакти с телевизионен сервиз PHILIPS), уточняваме се за конкретен час и ден в който да дойдем да вземем телевизора PHILIPS, след диагностика и евентуален ремонт ви го връщаме отново на посочен от вас адрес.

 

Диагностика и заплащане

 

След като вземем вашия телевизор за ремонт, правим диагностика за да установим проблема, след което се свързваме с вас за да ви уведомим за колко време ще бъде готов и евентуалната цена на поправката ( в някои случаи установяването на ремонта става като бъдат сменени елемент по елемент и предварителна цена не може да се каже)

След което вие вземате решение дали искате да го ремонтираме или не ви устройва цената и ви го връщаме, ако се получи втория случай единственото което ще заплатите е самата диагностика която варира между 15-35 лв, в зависимост от големината и сложността  на диагностициране на телевизора, ако решите да го ремонтираме заплащате единствено самия ремонт диагностиката в този случай е безплатна.

 

Ако са останали не ясни неща  моля свържете се с нас за да уточним всички подробности контакти с телевизионен сервиз PHILIPS.