Стела Петрова – през светлината на прожекторите.

3
Добави коментар
Metushev
Metushev

Стела Петрова – първият финалист от музикалното шоу X Factor на “Нова телевизия” ще пее на живо днес от 22:00 в клубен сет Sofia Live Club. Стела  ще представи пред публиката любимата си музика, благодарение на която, преди няколко месеца е взела решение да участва в известния музикален формат. Младата изпълнителка стана една от най-обсъжданите лица в шоуто и се превърна в сензация за броени мигове. Талантът на изпълнителката заблестя още в първите секунди на изпълнението й в първия кастинг и накара хиляди зрители да се влюбят в уникалния тембър.  Интерпретацията и на “Price Tag” на Jessie J е сред най-гледаните в пространството на интернет.

Тази вечер на сцената до Стела ще застанат и Десо Семерджиев – кахон и перкусии, и D2 Краси Тодоров – клавишни. Таланта и присъствието на Стела впечатли двамата музиканти и ги провокира да организират специално за нея този сет. В репертоара на младата изпълнителка ще присъстват основно хитове на Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse), Gavin Degraw, Джеси Джей, Alanis Morissette, Anouk, Sheryl Crow, Jason Mraz, Sting и други.

Стела Петрова е родена на 22 декември 1989 година в Стара Загора. Има художествено образование и в момента следва графика във Великотърновския университет, а от 2 години се занимава с музика и като млад изпълнител вече има няколко клубни изяви.