Смях навръх Нова година с „Комиците“ и „Аламинут“

78
Добави коментар
cruel_intensions
cruel_intensions

 

Смях навръх Нова година с „Комиците“ и „Аламинут“

 

 

Смях навръх Нова година с „Комиците“ и „Аламинут“
22.12.2008

Най-успешните комедийни програми в ефира са подготвили много изненади за зрителите на bTV в навечерието на Нова година.

Новогодишната програма на „Комиците”, която започва в 20.00 часа, ще разсмее зрителите с много нови скечове. Специални гости в двучасовото шоу ще бъдат група „Те”, група „Сигнал”, Графа и Нора, Софи Маринова и Устата, Преслава, Десислава, Силвия и Теди Кацарови, Стефан Вълдобрев, ансамбъл „Българе“ и балет „Екстрийм“. Коледно настроение с песните си ще донесат Тони Димитрова и Преслава Пейчева. Мисис Вселена Елеонора Манчева ще бъде в ролята си на Снежанка.

Новогодишното шоу на „Аламинут“ започва веднага след «Комиците».
Познатият екип от актьори ще бъде в разширен състав, като на помощ на Неве, Маца, Робин, Наката и Дачко ще се притече актрисата Таня Кожухарова (водеща на „Без дрехи“) и актьорът от Бургаския театър Николай Стоименов.
В новогодишния „Аламинут“ зрителите ще видят интерпретации на съществуващи и несъществуващи коледни обичаи в 7 краища на света, сред които Китай, древен Рим, Индия и Северния полюс. Актьорите ще се превъплътят в каубои, рнимляни, английски лордове, индийски факири, китайски мандарини, сицилиански мафиоти и ескимоси.
Шоуто ще бъде със специалното участие на група Сигнал, които ще представят своето парче «Може би» в няколко различни аранжимента от цял свят. Самият Данчо Караджов ще влезе в няколко роли на Дядо Коледа, издадоха от екипа.
Шоуто ще продължи час и половина.

 
коментари (5)

 

ot dian ivanov koev didkata piqkora mi e michkata

 

neka nencho da e jiv zdrav i usmixnat

 

само това предаване гледам

 

 

 

Какво ти се гледа?

 

реклама

реклама