Счетоводно обслужване на ниво!

3
Добави коментар
radost_d
radost_d

Счетоводно обслужване на ниво!

За ВП Консулт 2000 ЕООД

Счетоводното обслужване, което предоставя счетоводна фирма ВП Консулт 2000 ЕООД, се основава на богат набор от счетоводни услуги, съобразени с индивидуалните особености на Вашия бизнес.

Счетоводна фирма ВП Консулт 2000 ЕООД предлага цялостно счетоводно обслужване. Към всички счетоводни услуги ние подхождаме индивидуално. Не се трвожете за цените, защото те са съобразени с дейността, големината и възможностите на Вашата фирма.

Мисията ни е да създадем дългосрочно взаимоизгодно сътрудничество с нашите клиенти.

Целта ни е със съвместни усилия да постигнем успех!

Ние от счетоводна фирма ВП Консулт 2000 ЕООД прекрасно съзнаваме, че трябва постоянно да търсим начини за самоосъвършенстване, така че да предлагаме по-добри и по-качествени счетоводни услуги на клиентите си. Именно това ни превръща в техния предпочитан партньор.

Гарантираме Ви прецизно счетоводно обслужване. Нашата отговорност не е нещо абстрактно. Тя е обезпечена с договор за счетоводно обслужване, който отлично защитава Вашите интереси.

Счетоводна фирма ВП Консулт 2000 ЕООД е българска компания създадена през 2007 г. с предмет на дейност счетоводно обслужване и консултации на физически и юридически лица. Компанията е продължение на натрупания професионален опит на собственика от редови до главен счетоводител в сферата на търговията, производството, строителството и други.

Собственик на фирмата е Валентина Христова високо квалифициран специалист – завършил Търговско-банковата гимназия гр. София и УНСС специалност Счетоводство и контрол, Магистърска степен.

Екипът на счетоводна фирма ВП Консулт 2000 ЕООД предлага модерно и професионално счетоводно обслужване с лицензирани програмни продукти разработени от Астра Софт ЕООД, ЕмСофт ЕООД и други.

Фирма ВП Консулт 2000 ЕООД работи за това, Вашият бизнес да получава всичко необходимо за своето развитие!