Горнооряховското училище „Вичо Грънчаров“ с най-красива коледна украса

2
Добави коментар
GornaBG
GornaBG

Горнооряховското училище „Вичо Грънчаров“ с най-красива коледна украса

четвъртък-22.12.2011г. – от – Дарик Велико Търново

Учениците от горнооряховското СОУ „Вичо Грънчаров“ са победители в конкурса „Най-атрактивна коледна украса на моето училище“. Той се организира за поредна година от Община Горна Оряховица и Сдружение „Горнооряховски младежки парламент“.

Комисия в състав: Даниел Божанков, Йорданка Камбурова, Елина Кузметра, от Горнооряховския младежки парламент и специалистът от общината Игор Бакьов, оцениха ефектната външна украса на училищните сгради, коридори и стаите, както и направените тематични кътове. На оценка бе подложено дори и участието на всички ученици при изработване на коледната украса в училищата.

След победителите от СОУ „Вичо Грънчаров“, само на точка след тях, се класираха учениците от Професионалната гимназия по електроника и електротехника „М. В. Ломоносов“. Трети са възпитаниците на основното училище „Св. Св. Кирил и Методий“.

Победителите в конкурса бяха наградени от кмета инж. Добромир Добрев. Децата получиха изкуствени коледни елхички, светлинни фигури и други сувенири, които през следващата година ще обогатят училищните им украси.

Източник: Дарик

Добави в Svejo