Приказните коледни витрини » shop Гид

3
Добави коментар
svetla58
svetla58

Вървейки по улиците, на всяка крачка срещаме усмихнати и одухотворени лица със замечтани сърца. Заобикалят ни блещукащи светлини, които придават неповторима романтика в нощите по празниците. Витрините на магазините са украсени с много любов и въобръжение, което ни носи още по голямо усещане за щастие.

Затова днес решихме да проверим как по света големите бутици претворяват огромните си витрини. Този процес се е превърнал в традиция, която дори можем да определим като бизнес стратегия за добър имидж. Попаднахме на уникални решения, създадени с много креативно мислене, които за миг ни потапят в истинска зимна приказка.

Всевъзможни арт инсталации, луксозни облекла или аксесоари и коледни елементи се вплитат в едно, за да породят изумлението на мунивачите. Като че зад стъклото силуетите са живи и ни разказват истории за далечни земи, приказни герои и много неземна красота.

Огледайте се докато вървите по улиците, защото някоя приказна витрина може да ви накара да се усмихнете и помечтаете, а зад някой ълъл като нищо да ви очаква истинско празнично чудо!

Автор: Делица Цонева