Кошница „Коледно настроение“

35
Добави коментар
tradeo
tradeo

Поднесете Коледно настроение с нашето предложение!

Описание:

В кошницата ще намерите датски бисквити в метална кутия, която подсилва тяхната изисканост и съвършенство. Бисквитите са прекрасен десерт, подходящ за консумиране след вечеря. Техният магически вкус ще Ви накара да се разтопите от удоволствие.

За да направим Коледата Ви още по-сладка добавихме в кошницата и необикновените бисквитки „Merba” с бял шоколад и прекрасен вкус на боровинки. Никой не може да устои на това изкушение.

Нека не забравяме и шоколадите „Milka”. В подаръчна кошница „Коледно настроение” има цели три алпийски шоколада, които със сигурност няма да пропуснете да опитате. Единят от тях е с млечен пълнеж и невероятен дъх на ванилия. За любителите на карамел сме прибавили и шоколад „Milka” отново с млечен пълнеж, допълнен с разтапящ вкус на карамел. Третият вид е отново с карамелен аромат и лешников крокант.

За тези от вас, които предпочитат соленото сме приготвили хрупкави крекери с вкус на маслини “Gran Pravesi”. В коледната кошница има и печени лешници „КРОНОС” premium, които са прекрасно допълнение към празничната трапеза.

А какво ще кажете за бутилка първокачествено червено вино „Черга”? Имате възможността да изберете между Мавруд, Мерло и Каберне Совиньон за вашата кошница. А за ценителите на пенливите вина сме добавили и полу-сухо „Jean-Pier Hottinger”. Една чашка от него ще Ви създаде още по-голяма празничност.

За да напомним още повече, че е Коледа, ние се погрижихме за приказната декорация на кошницата, благодарение на която изглежда по-атрактивна от всяка друга. С пълна кошница в ръка те посрещат весели у дома!

Съдържание:

Датски бисквити, метална кутия 150гр.

Бисквити с парченца бял шоколад и боровинки „Merba” 200гр.

Млечен шоколад с алпийско мляко  пълнеж от млечен крем с карамелен вкус и лешников крокант MILKA 100гр.

Млечен шоколад с алпийско мляко  и млечен пълнеж с аромат на ванилия  MILKA 100гр.

Млечен шоколад с алпийско мляко и млечен пълнеж с вкус на карамел MILKA 250гр.

Печени лешници „КРОНОС“ premium 90гр.

Крекери Маслини „Gran Pavesi” 31гр.

Червено вино „Черга“ Каберне Совиньон, Мерло, Мавруд“ 750мл.

Газирано полусухо пенливо вино „Jean-Pier Hottinger” 750мл

Кошница  36/30/в40

Коледна украса