Уред за ултразвукова епилация Selectif PRO на ексклузивна цена до изчерпване на количествата

7
Добави коментар
DreamDesign
DreamDesign

Уред за ултразвукова епилация Selectif PRO на ексклузивна цена до изчерпване на количествата

Здравейте,

Позволете ми да ви представя най-новата технология за ултразвукова епилация. Израелския апарат SELECTIF PRO на фирма APPLISONIX’S работи с първата клинично доказана ултразвукова технология IMPRESA. Това е ново поколение метод за епилация, който дава възможност за прецизно оформяне и безболезнено третиране на различни зони по лицето и тялото. Процедурата е изключително прецизна, безболезнена, безопасна и няма странични ефекти. Моля подробно да се запознаете с качествата и възможностите на технологията и апарата тук Applisonix’s Selectif Pro

Резултатите не зависят от цвета на космите и тена на кожата, позволявайки третиране на широк кръг от клиенти без ограничение на зоните на третиране.

Цената на апарата е 8900лв. с ДДС. Сега отстъпка 39% от цената. Той може да бъде ваш само за 5400 лв. с ДДС. В прикачения файл ще намерите „Схема за възвращаемостта на вложените средства”.

Но това не е всичко.

Който закупи апарат ще получи безплатно като подарък от нас и йонизиращ детоксикатор. Така можете да предлагате допълнителна процедура във вашия салон или СПА център и да увеличите доходността от инвестицията ви.

Етикети: епилация, процедура за салон за красота, ултразвукова епилация, уред за дома

Публикувано на 26.12.2011 в 16:39 в категории Актуално, Промоции. Можете да следите коментарите по тази публикация чрез RSS 2.0 хранилката.
Коментарите, pingback и trackback са забранени.