Ники Кънчев помага на Митьо Пищова да развали черна магия

26
Добави коментар
telemaniachka
telemaniachka

Ники Кънчев помага на Митьо Пищова да развали черна магия

• От Нова ТВ • 26.12.2011 • 0/5

В последната седмица от тази година Ники Кънчев ще заведе волейболната звезда Евгени Иванов на преглед, ще помогне на Митьо Пищова да развали черна магия, а за финал – двамата с Ади ще приготвят новогодишна баклава с локум и халва.

В деня на Стефановден, 27 декември, Ники Кънчев ще ни срещне с историята на 43-годишна жена от Разлог – с помощта на специалист тя ще се опита да разбере защо въпреки успешната кариера и две прекрасни деца, смята, че плаща заради грешки в предишен живот.

Може ли чрез хипноза да преборим стреса и умората, ще разберем от Ади, която все още не е сигурна дали да се подложи на хипноза, или само ще се запознае с методиката. В сряда ще се срещнем с Ваня Щерева, която ще бъде специален гост в работилницата на Ади.

 

Двете ще покажат на зрителите как да направят евтин, но ефектен новогодишен подарък. В четвъртък екипът на предаването ще се опита да помогне на жена, която страда от свръхокосмяване след инвитро процедурите, на които се е подлагала.

Ще видим и финалните резултати на Калина, Стефи и Роси, които в продължение на 3 месеца водиха неуморна битка с излишните килограми. Свикнали ли са те с новия хранителен режим, как са се справили с тежките трапези по празниците, зрителите ще разберат в четвъртък.

Ники Кънчев ще заведе и волейболната звезда Евгени Иванов на преглед – двамата ще търсят отговор на въпроса има ли лек срещу хъркането, какви са новите технологии и имат ли те реален ефект.

 

 

В петък известният водещ ще не пренесе в света на окултното, а причината за това е самият Митьо Пищова. Този път обаче той няма да говори за манекенки или джакузита, а ще сподели за болката и нещастието, които изпитва, след като наскоро загубва майка си. Той е убеден, че проблемите му се дължат на магия, но дали е така, как се разваля магия с восък и колко струва черната магия – ще разберем в последния ден от седмицата.

За финал Ники и Ади ще дадат старт на подготовката на новогодишната трапеза – броени дни преди настъпването на Новата година двамата ще запретнат ръкави и ще приготвят баклава с локум и халва.

„Ники Кънчев под наем” – всеки делничен ден от 15.30 ч. по Нова ТВ и повторение по Диема Фемили от 07.30 ч.