Ромина и Ваня:новите лица на Романтика Фешън » Моден свят

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Романтика Фешън избра за лица на новата си колекция Signature-пролет/лято 2012 две от най-красивите българки. Мис България 2010 Ромина Андонова и Мис България 2011 Ваня Пенева позираха пред топ-фотографката Диляна Флорентин. За оригиналните прически се погрижи коафьорът Борислав Сапунджиев, който смени няколки визии с помощта на талантливия гримьор Цецо Андреев.

В новата си колекция топ-дизайнерката София Борисова залага освен на своите фешън идеи, оригинални материи, сложни кройки, а също и на красотата и излъчването на родните красавици. Във фотосесията двете миски заснеха 19 официални тоалети предназначени както за дамите, които желаят да са уникални, така и за бъдещите абитуриентки.

Тоалетите са 19, защото това е числото, което през 2012 ще носи късмет на Романтика Фешън, която ще празнува 19 години от създаването си. София Борисова се стяга и за поредното си самостоятелно ревю през следващата година.

Новата й колекция се казва Signature, в превод това е подписът и стилът на дизайнерката. С тази колекция тя показва за пореден път, че съчетанието на материи, перфектната кройка и цялата любов към създаването на един тоалет, са нейната запазена марка. Не случайно София  печели свои почитатели не само в България, но и извън пределите на старната ни. Хит в колекцията за следващия сезон са финните, леки и ферични  материи като: естествена коприна, сатен и шифон, испанска органза и френска финна тафта, придаваща много лукс и аристократичност на тоалета.

Цветовете са: капучино, пепел от рози, лила. Актуални ще са принтовете , дантелените орнаменти и волани. Много аксесоари като колани и брошки са допълнение към блясъка на тоалетите. По-голяма част от колекцията е предназначена за бъдещите абитуриентки, които искат да бъдат неповторими и уникални, тъй като тоалетите са изработени в лимитирана серия. Червеният цвят се завръща, както на свeтовния подиум, така и в колекцията на София Борисова. Във всяка рокля присъстват  над 15 метра естествена коприна. Хит са коприните с рисувани цветя, които са специално изработени за Романтика Фешън.
Модната марка отново  бе предпочетена от най-известният български шоумен Слави Трифонов и взе участие с ревю в шоуто “Умна и красива”, а дизайнерката София Борисова бе негов гост три поредни вечери.