Рускиня чупи рекорди с огромни цици (Снимки) + (Видео)

10
Добави коментар
bsport.bg
bsport.bg

Мегаломания Рускиня чупи рекорди с огромни цици (Снимки) + (Видео)

27.12.2011 г. 12:18 ч.

BNews-BSport

Размер на сутиена 34К и над 120см гръдна обиколка носи жената с най-голям естествен бюст в Русия.

Ако гърдите си имаха водач, то в Русия това със сигурност биха били двете очарователни природни дадености на 25-годишната блогърка Мария Заринг, чийто бюст вече агресивно обикаля интернет-пространството за радост на ценителите.

Размер на сутиена 34К и над 120см гръдна обиколка – дори комунистически идеолог би определил това като доста монументално. Освен че поддържа сравнително четен блог на руски пък, девойката се изживява и като поетеса, като си има профил в популярния сайт Стихи.ру и от време на време радва света с любовната си лирика.

Руската преса вече определи Заринг за жената с най-голям естествен бюст в страната, като и по света конкурентките ѝ в категорията се броят на пръстите на едната ръка (понеже другата вероятно е някъде под масата).

Безспорен рекордьор е американката Ани Търнър, чиито цици тежат към 50 кг и се носят в сутиен с размер 102ZZZ – доста са грозни, но Търнър прави куп пари чрез противните си гръдни торби. Не чак толкова неприятна е британката с най-огромни цици – Рейчъл Алдана, която си има 110 сантиметра околовръст.