musicnews.bg – музикални новини от България и света

1
Добави коментар
Metushev
Metushev

Цяла еротична програма изнесе поп-фолк дивата Галена в пернишкия клуб „My place“. Сексапилната изпълнителка се чекна повече от два часа пред втрещените погледи на публиката си. Тя показа безупречна пластичност, с което предизвика яростна завист на професионалните танцьорки в клуба. Фолкпевицата стартира изявата си с леки поклащания край барабаниста на заведението, но изведнъж се разгорещи и й се прииска да се качи на по-висока сцена. Галена избра една от най-близките маси, около които бяха насядали едри господа.

Певицата откликна на първия желаещ да й помогне, направи голям разкрач и от раз се покатери върху масата. Няколко късметлии успяха да видят бельото й и се развълнуваха. Явно никой не е подозирал, че програмата на галена едва започва. За кръшните си танци върху масата, сексапилната изпълнителка, получи бурни аплодисменти. В разгара на вечерта, Галена прояви готовност да изпълни музикалните пожелания на домакините.

За да чуе коя песен иска да чуе един от феновете й, фолк дивата клекна и се разкрачи. Момчето явно не беше подготвен психически за такава гледка и си разля уискито. Без предупреждение, изпълнителката на „Знам диагнозата“ спонтанно се надупи срещу публиката, която остана втрещена от сценичното поведение на певицата.