Мис България Вселена 2007 фенка на мини кучетата

41
Добави коментар
trancer4o
trancer4o

Категория: По света и у нас

Гергана Кочанова и кученцето й Рио са били специални гости в предаването на Роси Кирилова по БНТ1 „За животните с любов”.

Красавицата представя своя домашен любимец, порода чи-хуа-хуа и разказва любопитни подробности за него. Тя разкрива например, че симпатичното кученце е кръстено на победителката в конкурса Мис Свят 2007 – бразилката Рио Мори, която е добра приятелка на българката.

В разговора с Роси Кирилова Гергана споделя и подробности за уникалния характер на кученцето Рио, което дори демострира футболни умения пред камерата, облечено в спортен екип.

Това не е първата поява на малкия Рио пред камерите, след като през 2007 година именитата му собственичка позира заедно с него за корицата на списание „Моят приятел кучето”, където се обяви в защита на животните.

Снимки на Гергана Кочанова и нейното чи-хуа-хуа ще бъдат включени и в новата книга на американската авторка Сабрина Париси за звездите и техните домашни любимци, редом с кадри на знаменитости като Марая Кери, Парис Хилтън, Киану Рийвс и др.