Колин Егълсфийлд отговаря на нашите любовни въпроси

4
Добави коментар
Just_Fabulous
Just_Fabulous

© Умопомрачително секси! (БГНЕС)Необвързаният 38-годишен актьор играе унищожително привлекателния Декс във филма Нещо назаем. Попитахме го как се флиртува с мъж-приятел, с когото искаме нещо повече.

В: В Нещо назаем двама приятели – момче и момиче – стават гаджета. Как да разберем, ако най-добрият ни приятел си пада по нас?
О: Ако той те прегръща няколко секунди по-дълго от нормалното, това е знак, че иска да ти разкъса дрехите. Момчетата избягват допир, освен ако не са заинтересовани.

В: Ок, значи имаме дълга прегръдка. Какво трябва да направи момичето после?
О: Трябва да му даде зелена светлина и да го накара да се чувства сигурен, че може да направи следващата стъпка. Ако обаче тя се уплаши или отдръпне, ние сме наясно, че нещата не отиват наникъде.

В: Какво според теб жадуват мъжете най-много от жената до себе си?
О: Ние обичаме да ни ценят. Всичко, от което се нуждаем, е простичко „благодаря” или комплимент.

В: Защо това е толкова важно за вас?
О: Мисля, че е защото растем с хвалби за постиженията си и така егото ни е свързано с онова, което умеем да правим. Мъжете искат да насекат дърва и да осигуряват прехраната – това ни дава чувство за удовлетвореност. Затова, ако жената до нас ни кара да се чувстваме успешни, връзката ни ще продължи дълго.

В: Как жената може да покаже, че ви цени, освен казвайки „благодаря”?
О: Като съвсем безсрамно скочи да ни прегръща и целува и ни казва, че сме страхотни – няма нищо по-добро от това!

Етикети: връзка, гадже, Колин Егълсфийлд, любов, любовна връзка, мъже, навици, настроение, Нещо назаем, обича, общуване, отношения