Модерна и усмихната в навечерието на Нова година

1
Добави коментар
siocom
siocom

Всяка година женската суета се среща с подготовката за Новогодишните празници. Започва трескаво преосмисляне на специалния тоалет. Искаме да направим впечатление с  блясък, стил, излъчване и това да е съпроводено с удобство. 

Много трудна задача за дамите. 

Най-важното за всяка жена е да подбира тоалета си спрямо своята същност, излъчване и физика, разбира се. 

Ние ще ви предложим варианти, които ще помогнат да преоткриете идеите си. 

Облеклото на всяка дама е свързано и с нейния характер, затова ако искате хората да ви видят в друга светлина, променете стила си, но в никакъв случай рязко и непремерено. Ето и нашите предложения..

Ако сте:

Бизнесдама – От вас се очаква тази вечер да сте в строгостта на една изчистена линия, придружена с тънък ревер. Ние ви предлагаме да изненадате своите приятели и познати в семпъл силует, но наситен цвят. Препоръчваме ви комбинация от копринена рокля в синьо-зелен нюанс с тъмно синьо финно сако. Ръкавите на сакото е препоръчително да са малко под лакътя и може би в комбинация с красиви златисти копчета. Разбира се, обувката към подобен тоалет трябва да е изискана. Цветово можете да заложите на беж, тъмно синьо, златисто. Ако изберете така актуалният беж, е препоръчително да е лак. Шалът е изключителен аксесоар, той винаги придава една особена артистичност на тоалета. Никога не забравяйте, че за да изберете най-подходящият, трябва да се вгледате добре в цветове му и да търсите сходства с тези нюанси, които имате и по тоалета. Ако е едноцветен, преценете сами дали е подходящ! Препоръката ни е да заложите на прибрана коса.

 

Купонджийка – Този тип момичета са усмихнати, лъчезарни и отворени. На каквото и да заложи купонджииката ще се приеме за интересно, тя обича да е забелязвана. Първото ни предложение за девойките е клин-панталон в черно с прилепнал черен потник и сако в златисто-сребристи пайети. Подобен тоалет може да се комбинира с продълговати гердани или бижута с фосфор. Обувките ви може да се комбинират и с ярко червеното ви червило. Въпреки неудобството при танци, прилепналите дънки или клинът се съчетават елегантно с високия ток. Удължава силуета и акцентира върху сексапила на бюста. За такъв забавен празник е най-подходяща прическа, която да изглежда небрежна и в същото време със стил. Горещо препоръчваме за средно дългите коси къдрици с изправен настрани бретон. Големите обеци винаги са предимство!

 

Работещо момиче – Вероятно вие сте суетна, но често не ви остава достатъчно време, за да дообмислите тоалета си. За такъв повод обаче трябва да се постараете, защото ви очаква парти. Ако носите удобни дрехи през годината, сега е моментът да съблечете постоянното си чувство за комфорт. Ние ви предлагаме да заложите на някоя малка черна рокля, като комбинирате с популярните в момента големи бижута. За да не губите съвсем ежедневния си навик, можете да си позволите ниска обувка или ботуш. Типът балеринки могат да стоят изключително елегантно, ако са от черен лак или с акцент. Разбира се, няма да сгрешите, ако не вземете предвид нашите съвети и си облечете удобните дънки, но за да сте и елегантна, можете да ги съчетаете с ексцентричен потник. Сега е моментът, в който можете да се отпуснете напълно, така че забавлявайте се с цветовете в гардероба си.

Спортистката – Обикновенно този тип жени са наясно, че тялото им е красиво и поддържано и не се притесняват какво ще облекат, защото знаят, че ще им стои добре.

Ние ще ви предложим нещо спортно-елегантно, с което да подчертаете сексапила си. Спортната натура може да заложи на бежов панталон с бричове или клин, съчетан с фино поло и плетена жилетка с качулка. Елекът с кожа по края би бил също интересно решение над прилепналата блуза. Знаем, че трудно ще ви убедим за високите обувки, затова предлагаме нисък кожен ботуш или бота с външен пух.

Какъвто и тип жена да сте не забравяйте, че самочувствието идва, когато се чувствате добре и красиви. Отделете време за себе си и преровете гардероба си, защото едно интересно съчетание може да се окаже много атрактивно и актуално. Ексцентричната идея за комбинация на дрехите често може да промени лошото ви настроение и да ви накара да се усмихнете. За да сте уникална и красива не са ви нужни много средства, просто застанете пред гардероба си, пробвайте различни варианти, лакирайте се, разрошете си косата и тръгнете към купона. Там ви чака вашето лудо настроение, шампанско и много танци.

 

Ключови думи: