Подаръчна кутия „Моет и Линд“

39
Добави коментар
tradeo
tradeo

Описание:

Шампанско – самата дума внушава романтика, елегантност и съвършенство. Сега имате възможността да подарите прекрасната подаръчна кутия „Моет и Линд”, която включва най-доброто шампанско за вашата половинка, приятели, роднини и бизнес съдружници по случай предстоящите празници.

Самата кутия включва шампанско „MOET CHANDON” Imperial, произведено във Франция от най-добрите майстори  на вино. Няма начин да не докоснете сърцето на любим човек, подарявайки този подарък изпълнен с изящество и характер.

За да се усили ефектът на изненадата и да се придаде повече изкусителност на самия подарък, към шампанското прибавихме и прекрасна бонбониера Lindt “Marc de champagne” от 350 гр. Комбинацията от шампанско и бонбони, специално създадени за консумацията с него, е уникална, особено поднесена на човека, който обичате най-много.

Самата подаръчна кутия е направена по възможно най-изискан начин, за да напомни за същността на празника и за красотата на жеста. Блясъкът на елементите вътре в кутията и по външната й част ще накарат човека до вас да заблести от щастие и любов. Украсата е невероятно подбрана в цветове, които се съчетават прекрасно със самата бутилка шампанско и бонбоните.

Никой не би устоял на такъв подарък, независимо от случая. И сега, когато празниците наближават, защо да не изберете тази подаръчна кутия „Моет и Линд” и накарате човека до вас да се почувства специален?

Съдържание:

Шампанско „MOET CHANDON Imperial”, Франция750мл

Lindt бонбониера „Marc de champagne” 350гр.

Украса според сезона

Подаръчна кутия