Vitaslim IMMUNO – природен продукт за силен имунитет

4
Добави коментар
vitaslim
vitaslim

Съчетание на най-добротоот Изтока и Запада

Vitaslim IMMUNO е най-ефективното натурално средство за повишаване на имунитета. Той спомага за по-добрата защита от настинки, грип и инфекции, като подкрепя защитните сили на организма.

Силата му се дължи на специално подбрани съставки с изпитани качества – прополис, женшен и евкалипт. Техните полезни свойства се използват от векове в нашата и Източната народна медицина. Заради мощното им действие често са наричани „естествените антибиотици”.

Vitaslim IMMUNO действа по-бързо благодарение на течната си формула (патентована технология Licaps® на Capsugel).

Държи „лошите“ настрана

Vitaslim IMMUNO спомага за създаването на естествен имунитет към най-често срещаните причинители на грип. Той допринася за подобряване дейността на имунната система като по този начин се повишава естествената защита на организма от настинки, инфекции и възпалителни заболявания.

Качествена помощ навреме

Vitaslim IMMUNO подкрепя работата на клетките на имунната система като по този начин спомага за подобряване състоянието на организма при настинки, грип и инфекции. Стимулирането на имунната дейност спомага за туширане симптомите на заболяването и съкращаване неговата продължителност. Vitaslim IMMUNO подпомага дейността на дихателната система (нос, гърло, синуси), белия дроб и стомашно-чревния тракт. Действието му спомага за по-бързото укрепване на организма. Може да се приема заедно с лекарствените препарати (включително и антибиотици), като така подобрява тяхното действие.

Кога се нуждаем от Vitaslim IMMUNO?

Използва се в подкрепа на имунната дейност: • През рисковите за здравето сезони; • За подобряване дейността на дихателната система; • За подпомагане функциите на белия дроб; • За подобряване функциите на стомашно-чревния тракт; • При нездравословен начин на живот – неправилно хранене, стрес, вредни лъчения, фактори на околната среда.

Той е подходяща подкрепа както за превенция, така и по време на боледуване и/или във възстановителния процес след това.

Как се пие Vitaslim IMMUNO?

По 1–2 капсули дневно само при възрастни.

Противопоказания: Не се препоръчва при деца, бременни и кърмещи жени. Не се препоръчва при лица с алергия към рибни продукти (капсули от рибен желатин).

Търсете и в аптеките!