Обичайните заподозрени в бара

2
Добави коментар
jessy_joy
jessy_joy

Пиенето е голям кеф. Пиенето в бар, докато сме заобиколени от други индивиди, чиято цел е да се напият, колкото е възможно по-скоро, може да бъде още по-голям кеф. Зависи и от хората в бара, де. Не знаем дали ще ви се пие с всеки от тях, но сме забелязали, че си има едни определени хора или групи от хора, които винаги се срещат в бара. С някои от тях сме се сблъсквали вече много пъти, а те от своя страна сигурно също ни причисляват към обичайните заподозрени в бара.

Постоянният клиент

Това е онзи мъж на бара, който постоянно е там, независимо по кое време отидете да пийнете. Седи си кротко и си пийва. Но барманите в повечето случаи го мразят, защото знаят, че не оставя бакшиш, а и ще трябва да го изстържат от стола в края на смяната си, защото той няма да иска да си тръгне. Може би просто човекът е самотен, а и всички обичаме Норм от „Бар Наздраве“, но в реалния живот Норм просто е един лентяй, който по цял ден седи и се напива, след което отива някъде да поспи и на следващия ден отново заема мястото си на бара. Не сме сигурни, че бихме пили с него. Може и да ни разкаже интересни неща, но да се сблъскаме с депресията му и то в момент, когато сме отишли да се забавляваме, не е най-добрата идея.

Пичът

Онзи, който е приятел с всички или поне така си мисли. Обикаля свободно по масите и се запознава с хората. Но той може да е наистина забавен. Освен това знаете, че няма да ви досажда дълго с присъствието си, защото има още толкова хора, на които трябва да отиде да каже две-три приказки. Може би до момента, в който се присламчва и казва: „‘Айде, брато, черпи една бира!“ Ако действително му купите пиене, няма скоро да се отървете от него.

Отчаяната застаряваща жена

В почти всеки бар има поне по една жена на средна възраст, която се държи малко повече от приятелски с вас. Това е пумата дебнеща млади лъвчета. Или иначе казано, жената, която е отишла в бара с цел да си намери по-млад, енергичен мъж, с който да прави секс. Неслучайно е сама. Тя може обаче да бъде, или дискретна, като само ви замерва с поглед, или доста нагла. Ако някой внезапно ви хване за ръката, за задните части или изобщо усетите как някаква ръка се плъзга по тялото ви, най-вероятно е дамата, която ви е набелязала тази вечер.

Кралицата на танците

Момичето, което е там, за да танцува. Не, тя не е част от програмата на бара. Просто се е нагласила да се вихри на дансинга или, ако няма дансинг, направо до бара (или на него). Тя не е там, за да пие, за да разговаря с хората или да прави нещо друго, освен да танцува. Тя иска всички погледи да са вперени в нея и всички мъже да я желаят. Такива момичета сякаш си мислят, че докато са в бар, снимат видеоклип. Чупки, стойки, грим, прическа, осветление, а вие сте просто от статистите с чаши в ръка.

Понякога тя не е сама. А е заобиколена от цяла група подобни танцьорки, които не искат да допуснат никой да влиза в малкия им кръг, затова не си губете времето да ги заговаряте. Особено, докато танцуват.

Набеденият за шофьор

Горкият човек е приел ролята на шофьор и трябва да седи, пиейки безалкохолни и вода, докато всички други от компанията му се наливат с алкохол, спокойни, че има кой да ги закара вкъщи. На всички им се струва скучен, най-вероятно защото е трезвен. А той счита всички други за загубеняци, просто защото са пияни. Доста често той влиза в ролята и на снимащия, а снимките излизат в социалните мрежи на следващия ден или още на момента. Това е неговото сладко отмъщение, че са му причинили това – да бъде в бар без да може да пие.

Слабият пияч

Той е душата на компанията, докато не изпие онзи последен шот. Тогава става страшно. Човекът обича да пие, но алкохолът явно не го обича. Напива се бързо и прекарва останалата част от вечерта, спейки върху бара и свличайки се от стола или повръщайки в тоалетната. Става неконтролируем. Тъкмо си мислите, че сте го закрепили здраво на бара, за да си отпочине, преспи и поизтрезнее и той се надига като Франкенщайн, след което се свлича върху съседната маса с пищящи от ужас девойки. Ако сте негов приятел, по-добре веднага го натоварете на едно такси за дома му. Ако не, по-добре стойте далеч. Не се знае дали няма да ви залее с нещо или да се срути върху вас.

Най-безинтересният или странният човек на света

Този ще ви отегчи до смърт или поне онези, които се осмелят да говорят с него. Претенциозен е, нервен, недоволен е от всичко и дори понякога изобщо не пие. Чудите се защо е там. И той самият вероятно се чуди. Може да се опита да ви заговори. Да ви каже нещо откачено, като това, че всички книги трябва да бъдат изгорени, че Beatles не са си писали сами песните или че определена нация се състои само от расисити. Но бъдете много внимателни. Само миг невнимание и ще ви се наложи да чуете цялата му теория по тези въпроси. Той най-вероятно ви казва тези неща по две причини – иска да покаже колко много знае и търси с кого да поспори. Не се хващайте на въдицата му.

Участничките в моминското парти

Няма значение кой се жени, но винаги има една група девойки, които са дошли в бара, за да празнуват и са готови на много Div-отии. Определено се запознайте с тях. Те знаят как да се забавляват, но се оттеглете, ако видите, че вече много се напиват и две-три от тях нахлуват в тоалетната, оплаквайки съдбата си и това, че приятелката им се омъжва, а техните гаджета са загубеняци, защото още не са им предложили брак.

Те обаче са пълни с енергия, може и да се сваляте цяла вечер и те изобщо да не помнят името ви, но това няма значение. Само имайте предвид, че тези момичета са като пирани – способни са да оглозгат до кости всичко по пътя си и да продължат. Само се надявайте да сте цял и да можете да си намерите дрехите, когато свършат с вас.

Източник: Guyism