Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл са сгодени

2
Добави коментар
jessy_joy
jessy_joy

Певецът и актьор Джъстин Тимбърлейк и американската актриса и бивша манекенка Джесика Бийл са се сгодили, след като наскоро се събраха след тримесечна раздяла.

Джъстин е предложил на 29-годишната Бийл още преди Коледа, когато и двамата са били на почивка в Джаксън, Уайоминг, съобщи Female First. 

Източник заяви за UsMagazine: „Джъстин знае колко много Джесика обича планините и карането на сноуборд, така че това беше идеалното място, на което да обсъдят връзката си и бъдещето си заедно“.

Джъстин и Джесика са заедно с известни прекъсвания през последните четири години. Те се разделиха за по-дълго време миналата година, но изглежда само, за да установят, че са един за друг.

След като се решили да се сгодят, двамата са отпразнували новината със семейството и приятелите си в дома на Джъстин в Монтана.

Въпреки че Джесика е приела предложението, наскоро тя призна, че не бърза да мине под венчилото.

„Никога не съм била от онези жени, които си мечтая за сватба с принца на мечтите. Обичах да казвам на майка ми, за да я дразня: „Никога няма да имам деца, ще съм безсрамно богата стара мома, която ще живее в къща с икономи и сладки кученца“.