Странични ефекти при употреба на Синтол | Fhl.bg

54
Добави коментар
FHL.BG
FHL.BG

Странични ефекти при употреба на Синтол

Синтолът е препарат, открит съвсем случайно от родения в Германия Крия Кларк в желанието си да стимулира локалния мускулен растеж ,но дали това е така жадуваното чудо за културистите или след инжектирането му те си навличат невероятни сериозни проблеми?!

 

Ето и до какви странични ефекти може да доведе Синтола:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Комбинацията от различни течни масла, наречена Синтол, се инжектира вътремускулно, където тя се инкапсулира между мускулните фасции (мускулните фибри образуват мускулни снопчета, които са покрити от тъкан наречена фасция). Когато се правят последователни инжектирания от по 5 куб.см, олиото се акумулира между мускулните фибри, придавайки обем на мускула.

 

Мускула е съставен от 80% вода и като такъв изпълва цялата околна среда. Инжектирайки голямо количество мастна субстанция например синтол създаваме празно пространство, в което мускула може да расте на воля. Мускулите реагиращи най-добре на подобни манипулации са малките закръглени. Например бицепсите, трицепсите, раменете и прасците. Прилагането на синтол има краткотраен ефект, който с времето изчезва. Истинският ефект от синтола се наблюдава при продължително инжектиране от порядъка на 6 до 8 месеца, тогава е истинският растеж. Процесът изисква дълъг период от време както и голяма сума. Едно шишенце от 100 кубически сантиметра струва от порядъка на 400 долара. 

 

Синтола съдържа салицилова киселина (активната субстанция в аспирина), ресорцинол и хлорал хидрат, а също и микс от козметично олио. Лабораторния анализ на Синтола показва съдържание на: бензил алкохол, мастни киселини( от тези, които се използват в парфюмите), лидокаин и триглицериди. Олиото, използвано в Синтол, не е от естествени растителни източници, а е синтетично. Бензил алкохолът се прибавя, за да разреди разтвора или заради антимикробния му ефект, а може би и заради двете. Лидокаинът се прибавя, защото той е местен анестетик и има обезболяващо действие – с негова помощ инжектирането се обезболява. 

За никого не е тайна, че синтолът вече е най-модния начин за качване на мускулната маса,но дали е и толкова безопасен!?Хеди Гендоур, собственик на „GenaPharm“, компания базирана в Тексас, която продаваСинтола под името „Pump’n Pose“ изтъква, че компанията не продава този продукт като синтетичен мускулен стимулант.Производителят не носи никаква отговорност твърдейки, че продава масло за позиране, а ако някой реши да го инжектира си е негов проблем.

 

Синтола след инжектирането му не може да бъде отстранен по ваше желание.Има редица случаи на инфекции,дори смъртни случаи,защото дори съвсем малка капчица мазнина, попаднала в кръвообращението, води до инфаркт, инсулт, белодробна емболия и пораженията са фатални.