Кокетна сватбена чанта » eMODNO да имам

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Сватбата е един от най-важните дни в живота на всяка жена. Желанието да изглеждаме перфектни в очите на нашия любим, ни кара да изпипаме всеки детайл от външния си вид. Един от задължителните аксесоари във визията на една булка е чантата.

Обикновено тоалетът е пищен и впечатляващ, затова той се нуждае от малка и кокетна чанта, която да допълва съвършения образ като изящно бижу. Малкият размер е за предпочитане, за да не се натрапва, а и поради удобство.

Днес ще ви покажем няколко страхотни сватбени чанти, които са дело на едни от най-големите имена в модния бранш. Клъчът е най-характерния модел за специалния повод, затова всички дизайнерски творения са издържани в тази стилистика.

Моделът на Gucci е в цвят шампанско и подхожда за по-наситен нюанс на сватбен тоалет. Останалите модели са в класическото бяло. Те са украсени със сребърни елементи, перли, кристали Swarovski, пайети, пандели от органза, дантела и други декорации, които създават усещане за изящество.

Разгледайте прекрасните модели на: Gucci, Valentino, Oscar de la Renta, Alexander McQueen и Yves Saint Laurent:

Специално за тези от нашите читателки, които скоро ще бъдат булки, сме избрали три интересни модела клъч. Те са на супер атрактивни цени и биха били чудесен избор за сватбен аксесоар. Продуктите са от британския онлайн магазин newlook.com.

Автор: Делица Цонева