Роден в понеделник, вторник, сряда…

28
Добави коментар
sa6eto
sa6eto

В ПОНЕДЕЛНИК се раждат красивите.

Във ВТОРНИК- добрите и обичливите.

Родените в СРЯДА са немирни деца.

В ЧЕТВЪРТЪК се пръкват смели сърца.

В ПЕТЪК дошлите са щедри и мили.

В СЪБОТА се раждат все трудолюбиви

А пък децата, в НЕДЕЛЯ родени,

са умни и честни, и надарени.

Понеделник отговаря на Луната и нейният променлив характер определя честата смяна на настроенията и спадовете на енергията в този ден. Хората, родени в понеделник, могат да бъдат капризни и упорити, но и да се поддават на чуждо влияние. Те са също отзивчиви, ласкави и чувствителни. Ако искате да завоювате вниманието им, независимо дали става дума за мъж или жена, не ги притискайте, правете им подаръци и ги изчаквайте.

Родените във вторник са борбени натури (за този ден отговаря планетата Марс.) Често са избухливи, командват, имат твърд характер. Трябва да се насочат към работа, която изисква повече активност и енергия. Жените, които са родени във вторник, се стремят да си намерят партньор, който притежава качествата на Марс, а те самите заемат второстепенната роля във връзката.

Сряда е изпълнена с позитивна енергия. Меркурий – бързоногият посланик на боговете, дарява своите подопечни с остър език, пъргава мисъл, умения в търговските операции и склонност към дейности, които изискват сръчни ръце. В живота и в любовта тези хора са твърде мобилни, имат много приятели, винаги са изпълнени с планове, идеи.