Пламен Бояджиев

22
Добави коментар
press
press

 
Пламен Бояджиев

Пламен Петев Бояджиев е съвременен философ и експерт по визуална психодиагностика. Някои го определят като “мозъчен хакер“. Автор е на стотици публикации за мотивация и продуктивност. Владее писмено и говоримо Френски и Английски език. Създател е на “Психична централа” – най-авторитетната медия за психология в България. Посветил е дълго време от живота си на информационните услуги в сферата на психологията и психиатрията, чрез “Психична централа“. Иновативен с различни представи за света, с любимите си фрази, една от които е “Тъжно е да остарее човек, без да е видял силата и красотата, на която е способно тялото му.”

Пламен Бояджиев е роден е в гр. Троян през 1984 г.

Негови фрази са включително:

„Мисълта не напуска мозъка, преди да се превърне в действие.“
„Когато преминеш границата на всички лимити на съзнанието си, започваш да виждаш нещата такива каквито са в тяхната същност.“

Изучава клинична психология и информатика в Нов български университет до 2009 г. Участва активно в Студентски съвет на НБУ през периода 2007-2009 г.
Член е на Контролна комисия в Студентски съвет на НБУ, Академичен съвет и Управителен съвет, на позиции:

–  Заместник председател;
–  Отговорник на клубна дейност;
–  Финансов отговорник;
–  Председател на “Клуба на журналиста и PR-а”.

Работил е на различни места като компютърен специалист, едно от тях е Българска търговско-промишлена палата. През следващ етап от живота си създава Фитнес 23 в София, Студентски град.

Освен духовни качества, последователно и активно развива спортни умения. Тренира с усърдие лека атлетика, таекуондо и бодибилдинг.

Постига силен успех като личен треньор и консултант по фитнес и хранене на хора от различни социални слоеве. Спортната му дейност е на ентусиаст, реализира високи резултати в работата си като треньор.

Мото: “Стремежът към физическо съвършенство е показател за висш интелектуален потенциал.”