Дървени къщи: Курорт с дървени къщи на Малдивите

4
Добави коментар

Курорт с дървени къщи на Малдивите

Тази дървена къща се намира в Jumeirah Vittaveli Resort, Maldives. Всъщност курортът е съвсем нов и предлага 91 такива къщи, всяка със собствен басейн, достъп до плажа, както и лична стая за масаж. Най-голямата къща е с площ 8,600 кв. м и се състои от 3 спални, 2 басейна и външна тераса с места за сядане, душове и СПА.
Този куророт е перфектното място за почивка, независимо дали искате да се отдадете на романтични преживявания с половинката или просто да се позабавлявате безгрижно. Мястото може да задоволи всичките ви изисквания и нужди и да ви донесе безгранична радост и наслада.
Цената на това удоволствие е от $1,143 до $10,000 на нощ в зависимост от сезона и големината на къщата.
Дървени къщи
Дизайнът на дървените къщи е рустикален – носещ духа на острова, като в същото време предлага всички удобства на съвременните хотели. При построяването на къщите са използвани предимно естествени материали, като преобладаващо е дървото. Покривите са покрити със слама имитирайки къщите строени от местното население.
Мебелите също са предимно от дърво – класическо масивно обзавеждане създаващо комфорт и уют.
Интериор на къща

Интериорният текстил е важна част от обзавеждането на къщичките – меки килими, различни завивки, възглавнички и завеси създават усещане за разкош. Огромни легла покрити със завеси от балдахин допълват интериора, внасяйки романтична нотка. Цветовете са предимно естествени – бяло, кафяво и зелено.
Всяка от къща се намира на няколко метра от плажа и има страхотна гледка към морето, брега и палмите. Струва си човек да заплати високата цена, но да се полюбува на този земен рай.