Сервиз за ремонт на бойлери в София

1
Добави коментар
ivanov3221
ivanov3221

Ние извършваме доставка,монтаж и ремонт на електрически бойлер в София и околните и райони. Техниците ни посещават дома на клиента и поправят бойлера на място, без да е необходимо да демонтирате бойлера и да търсите възможност да транспортирате бойлера до даден сервиз и да чакате с дни. Ремонта и демонтажа на старият ви бойлер и монтажа на новия вече ви коства само едно обаждане по телефона до нашите диспечери.

До час след вашето обаждане или в удобен за вас час наш техник ще е на посоченият адрес.

Цялостната оферта за отстраняване на повредата се прави след оглед от сервизния техник и се пристъпва към даден ремонт единствено при съгласието на клиента. Покупката, доставката и монтаж на бойлери вече не са свързани със загуба на време и търсене на майстори по обяви и вестници.

Получавате професионален ремонт, монтаж на бойлер с 5 годишна гаранция.

Нашите електротехници са с дългогодишен опит в областта на бойлерите:монтаж, ремонт, смяна на стар с нов бойлер и всички услуги свързани с бойлерите. В екипа от електротехници е включен и водопроводчик за смяна на възвратни клапани, меки връзки и спирателни кранове.

Ще дойдем навреме в уговореният час и ще запазим чиста собствеността ви. Техниците на фирмата носят задължително предпазно облекло и калцуни и почистват след себе си.

Работим със всички марки електрически бойлери предлагани някога на нашият пазар. Бойлерите Теси, Дипломат, Елдом, Матев, Шишков, Елтрон, Фламина, Горение и всички останали по рядко срещани марки бойлери Разполагаме на склад със всички необходими резервни части.

Безплатна диагностика и пълна гаранция от 2 години за извършената услуга.