Лица от кориците: красота и стил с Джия Лазарова » Моден печат

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Януарският брой на списание Grazia е посветен на конкурса на изданието „Жена на годината”. Лицето от корицата е българският топмодел Джия Лазарова, която спечели в категория „Модни лица”, заедно с Глория Петкова.

Интелигентното и различно излъчване на Джия в съчетание с чара й, със сигурност стоят в основата на постиженията й. Но едва ли само това е достатъчно! Професионализмът и класата на Джия си личат мигновено. Не случайно тя е едно от успешно реализиралите се лица зад граница. Екзотичните черти на Лазарова са подплатени с финес и магнетизъм, присъщ на световно известните манекенки.

Харесва ни изчистената стилистика на първата корица на Grazia за 2012 година. Джия е облечена с елегантна рокля с класически силует в охра. Масивна гривна, коралово червило и сериозен поглед, подчертан от плътен бретон са достатъчни, за да те грабнат.

Пред списание GRAZIA, красавицата разказва как изглежда професията на модел в големите модни столици Лондон, Милано и Париж. Тя споделя, че мечтае някой ден да може да работи в България, така както и в чужбина.

Снимки: Grazia

Автор: Делица Цонева